Billede af boligen

Kirkevej 9

5943 StrynøÅbent hus om 6 dage21. juli 2024 • 13:30 - 14:00

Hyggeligt hus midt på Strynø

Ølivet og den hyggelige bolig på Strynø, danner rammerne for fred, ro og masser af plads omkring jer. Murstenshuset med den pudsede, gule facade emmer af charme ude som inde, og kvadratmeterne er godt udnyttet inden døre med tre værelser: en stor stue, et køkken, et bryggers og et badeværelse. Med til huset hører en stor, flot have og et udhus. Strynø blev kåret til Årets Ø i 2022, og øen er kendetegnet ved fælleskab, som passer perfekt til børnefamilien, der vil bo i trygge rammer. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Kirkevej 9, 5943, Strynø
Billede af 1. sal fra Kirkevej 9, 5943, Strynø
Billede af anneks fra Kirkevej 9, 5943, Strynø

Mere om boligen

Hyggelige detaljer

Bondehusvinduer, synlige loftsbjælker og mange andre charmerende detaljer fortæller husets rige historie, og fortællingen er mest tydelig i opholdsmiljøet, hvor køkken og stue er i åben forbindelse. Vinkelstuen nyder godt af lysindfald fra alle sider, og pillebrændeovnen i rummet bidrager med varme og hygge. Køkkenet ligger bag en muret hvælving.

Soveafsnittet

Bryggerset og badeværelset er begge gode størrelser og ligger i stueplan, mens soveafsnittet er på første sal. Heroppe er pladsen veludnyttet, så I får tre værelser at fordele mellem familiens medlemmer. Har I brug for et fjerde værelse, kan I let dele det største, som allerede har to indgange, over i to.

Udelivet

Den hyggelige have bag huset er særdeles solrig, da den vender mod syd og vest, og I får rigelig plads til børneleg og havevandringer herude. Ud for stuen er der en fliseterrasse, som er oplagt til afslapning. Her kan I nemlig sidde i læ, mens solen varmer dagen igennem. Endelig er der foran huset et udhus og en nyere garage.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Chris Morthorst
KontaktChris MorthorstLokalBolig Svendborg
31 43 50 02

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 46-X0001432

Økonomi

Kontantpris995.000 kr.
Udbetaling50.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.285 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift5.811 kr.
Netto ekskl. ejerudgift4.577 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal101 m²
Grundareal1.321 m²
Værelser inkl. stuer4
Etager2
Byggeår1777
EnergimærkeD

Andre bygninger

Udhus41 m²
Carport34 m²