Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.658,-
Boligareal
76m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 27-018114

Kirkeskovvej 11, 4660 Store Heddinge

Lys og dejlig villa i naturskønne omgivelser - kan anvendes som flexbolig

365 gange om året - ja, kan I forestille jer noget bedre end at vågne op til tonerne af fuglenes lystige sang hver eneste dag? Bare tre kilometer udenfor byskiltet af veletablerede Store Heddinge ligger dette mindre, men absolut velindrettede hus...

Læs mere om Kirkeskovvej 11
Mægler Kenn Riel. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Kirkeskovvej 11

hvis 1.186 kvadratmeter store naturgrund slutter der, hvor Kirkeskovs trækroner begynder.

I kommer aldrig til at kede jer i disse landlige omgivelser. Lige på den anden side af vejen er der markarealer og en juletræsplantage. Hvert eneste træ, hver eneste grannål, der bliver større år for år, giver jer mulighed for at følge naturens gang. Og så kommer I til at bo blot få kilometer til skønne naturstrande.

Når sommerens lune måneder gør det ideelt at sove i det fri, er det let at spotte stjernebilleder på den kulsorte nattehimmel. I haven er der god plads til at opsætte telte, eller I kan pumpe luftmadrasserne op og rulle soveposerne ud på terrassemiljøet bagerst på grunden. Det er også her, at ét af to udhuse ligger.

På papiret er villaen opført samme år, som det 19. århundrede begyndte. Indendørs vidner dog ikke meget om dette, eftersom boligen er opdateret med moderne løsninger.

Hjemmet fordeler sig over halvandet plan, hvor hele førstesalen består af ét stort værelse. Er I dermed begejstrede over at sove side om side med de mindste, er det nemt at få plads til både en dobbelt- og køjeseng heroppe. Nede i stueplan byder planløsningen på et opholdsmiljø, en entré plus et badeværelse, hvor et vindue gør det muligt at lufte ud efter morgenbadet under bruseren.

Brændeovnens knitren blander sig sagte med lydene fra gasblussenes blålige, blafrende flammer i køkkenet, der ligger ud i et med stuen. Ved det charmerende køkken-inventar er det let og ligetil at fremtrylle middagen, mens opvaskemaskinen tager den sure tjans efter madlavningen. Et sæt glasdøre bidrager ikke bare til et dejligt lysindfald i stuen, men gør det ligeledes nemt at bringe livretterne med ud under åben himmel. Sælger oplyser, at grundens bebyggelsesprocent ikke er fuldt udnyttet, og at huset derfor kan udvides. Det er tilladt at lave en tilbygning trods tætheden til skovgrænsen. så en køber der ønsker at udvide med det samme har muligheden for dette. Det skal samtidig nævnes, at ejendommen kan anvendes som flexbolig.

Velkommen til Kirkeskovvej 11

Film

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: