Kontantpris

Tjek boliglån

2.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.107,-
Boligareal
245m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 51-X0000095

Frydenborgvej 22, 6092 Sønder Stenderup

Charmerende ejendom med udsigt til Lillebælt

Det er på en helt fantastisk og fredet beliggenhed i Frydenborg og i første række til Danmarks største naturpark, Lillebælt, at denne charmerende ejendom befinder sig.

Læs mere om Frydenborgvej 22
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Kolding ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Frydenborgvej 22

Her får I glæde af mange kvadratmetre og en fin planløsning fyldt med smukke detaljer.
I bosætter jer i et dejligt område med et aktivt naboskab i en smuk natur omgivet af vand, skov, eng og mark. Stort udsyn fra ejendommen til årets dagenes og årets omskiftende naturbilleder. Uspoleret stilhed med flotte stjernenætter og månelys på Lillebælt. Beliggenheden giver oplagt mulighed for gåture på stranden og i skovene.

Ejendommen med solceller på taget og god energistatus har et klassisk og velholdt udtryk og den er senest malet udvendigt i 2017. Beboelsesarealet spænder over to store enheder, som er koblet af en mellembygning.

Det ene afsnit huser et forældresoveværelse med eget badeværelse og direkte udsyn til Lillebælt. Hertil kommer et stort køkken med vitrineoverskabe, fyldningslåger og en massiv træbordplade. Herfra er der kig til solnedgangene mod vest og forbindelse til stuen, så I let kan se til gæsternes behov ved sammenkomsterne. Fra stuen er der adgang til stor træterrasse, gæstetoilet, kontor og vindfang.

Det resterende afsnit er i en klasse helt for sig. Endnu en stue lukker lyset og naturen helt indenfor gennem et stort glasparti. Kiploftet og de fritlagte bjælker giver særlig karakter. Herfra er adgang til bryggers, viktualierum, to værelser og et toilet, mens en åben førstesal med endnu et værelse afrunder herlighederne.

Udenfor venter en nem have, hvor naturen omkring jer er det helt store aktiv. I får også glæde af flere terrasseafsnit, mens haven i sig selv er aflukket, så børn og husdyr bekymringsfrit kan boltre sig.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: