Kontantpris

6.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.430,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 16-X0000074

Christianehøj 102, 2860 Søborg

Flot murermestervilla i Digterkvarteret

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte murermestervilla fra 1917 med en favorabel beliggenhed i Søborgs Digterkvarter.

Læs mere om Christianehøj 102

LokalBolig Søborg og Bagsværd ApS

Søborg Hovedgade 14

2870 Dyssegård

Telefon: 39 30 93 10
CVR: 3852 9501

Mere om Christianehøj 102

Her venter jer 184 velindrettede etagemeter fordelt på tre etager, skønne indendørsrammer og en helt fantastisk have med både swimmingpool og vildmarksbad.

Stueplanet indeholder et lyst og nydeligt køkken-alrum med en Morsø-brændeovn. Vordingborg-køkkenet fra 2014 præsenterer sig velholdt og pænt med hvide fronter og matchende bordplade, og hjemmekokken kan blandt andet glæde sig til et Ilve-gaskomfur med seks blus. Familiens livretter serveres hurtigt i alrummet, mens den hyggelige stue samler husstanden om aftenen. Etagen sørger også for et pænt flisebadeværelse, mens førstesalen gemmer på et gæstetoilet og to forrygende værelser, hvoraf det ene har en indbygget skabsvæg. Den renoverede og anvendelige kælder byder på et bryggers, et herligt badeværelse med gulvvarme samt to gode disponible rum, der kan anvendes til flere formål.

Et af husets største forcer er den lækre have, som blev lagt om for et par år tilbage. Haven er lukket og rummer både en legevenlig græsplæne, en fliseterrasse og en stor, indbydende og overdækket terrasse, hvorfor I får masser af plads til at arrangere jer med havemøbler og grill. Herude kan I nyde solen dagen lang, og når det bliver for varmt kan I køle ned i den dejlige swimmingpool. Udendørsarealet tæller desuden et drivhus, et redskabsskur, en udendørsbruser samt et yderst præsentabelt ankomstparti med carport.

I kan se frem til en rolig og central placering i Søborg, hvilket gør hverdagen let og overskuelig. Fra adressen er der gåafstand til Børnehuset Christianebo, Buddinge Skole og en busforbindelse, som fører jer til Vesterport Station, mens I heller ikke får lang til hverken Kildebakke S-togsstation eller indkøbsmuligheder på Søborg Hovedgade.

Ring for en fremvisning af Christianehøj 102.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger