Villa, Sagsnr. 05-160096

Skovbakkevej 2, 3070 Snekkersten

Villa, Sagsnr. 05-160096

Skovbakkevej 2, 3070 Snekkersten
Boligareal
147m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Fantastisk udsigt over Øresund ? sæt dig eget præg

Beliggenheden er meget attraktiv af flere årsager. Huset ligger højt i terrænet som det sidste på en lukket vej. Derudover er der få skridt til skoven og omkring 120 meter fra hoveddøren til Øresund.

Læs mere om Skovbakkevej 2

LokalBolig Helsingør/ Espergærde ApS

Kongensgade 14

3000 Helsingør

Telefon: 49 28 00 00
CVR: 3739 3657

Vil du vide mere?

Mere om Skovbakkevej 2

For pendleren er beliggenheden også perfekt - en kilometer fra Snekkersten Station. Huset er beliggende tæt på togbanen, men lyden er ikke generende, da huset vender væk fra banen.

Villaen byder på 147 m2 bolig i 2 plan samt en anvendelig kælder på 64 m2 med egen indgang og lyst værelse med havudsigt. Boligen trænger til modernisering og renovering, særligt køkkensektion (mulighed for stort køkkenalrum med udgang til terrassen) og gulve i stueplan - så der er mulighed for at sætte sit eget præg på tingene! Stueplan består af møblerbar entré samt lækkert gæstetoilet med gulvvarme.

Dernæst adgang til køkkensektionen samt stor lys stue med brændeovn, udgang til stor terrasse og den mest fantastiske udsigt over Øresund. På førstesalen får I et pænt badeværelse med gulvvarme, et stort soveværelse og et oplagt ?walk-in closet?. Endvidere har man udgang til overdækket og sydvendt altan.
Underetagen rummer et væld af muligheder - kan bruges til separat lejlighed da det har eget køkken, toilet og bad. Desuden mulighed for teenager-afdeling eller liberalt erhverv. Underetagen er højt beliggende og tør.

Haven byder på flere bede, bøgeskov, bålplads, hønsehus samt 10 m2 skur under terrassen.
Kort sagt får I her en villa med fantastisk udsigt, godt med plads og en dejlig beliggenhed. Boligen trænger til modernisering, men her er virkelig rammer for at skabe en vidunderlig bolig.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med