Kontantpris

Tjek boliglån

4.475.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.136,-
Boligareal
218m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 3 dage
26. okt 2019 fra 11.00-11.20

Villa, Sagsnr. 02-131780

Bakkesvinget 11, 3550 Slangerup

TILBUD ØNSKES!!

Drømmer I om at forene en central beliggenhed med en smuk udsigt over marker og skov? Så bør I se nærmere på denne villa på Bakkesvinget 11 i Slangerup.

Læs mere om Bakkesvinget 11
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bakkesvinget 11

Her kan I på bedste vis kombinere nærheden til flere grønne områder med gå- og cykelafstand til dagligdagens gøremål.
Under halvanden kilometer fra ejendommen kommer I til Lystrup Skov og Slotsmosen. Derudover er Slangerup Skole, daginstitution og indkøbsmuligheder placeret i en radius af 2,5 kilometer, hvilket gør at hverdagen glider lettere.

Huset er i utrolig flot stand og fremtoner med rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og døre samt rødt tegltag. Til boligen hører en dobbelt, integreret garage, hvorfra der er indgang til huset, som breder sig over halvandet plan. Her træder I ind i bryggerset, som er udstyret med skabsplads og vaskefaciliteter. Herfra finder I entréen, som leder jer videre til husets hjerterum, hvor køkkenet og den store stue ligger samlet. I køkkenet venter der flotte Unoform elementer og alle hårde hvidevarer, så I får perfekte rammer til madlavningen, mens stuen byder på mange, brede vinduespartier, der lader dagslyset strømme ind.

Stueplan inkluderer også et forældresoveværelse med direkte adgang til badeværelse og separat spa-rum. På førstesalen venter der yderligere to værelser og et badeværelse med bruseniche. Her er ligeledes endnu en stue, hvorfra der er udgang til en rummelig altan. På altanen kan I opholde jer i loungemøblerne og beskue de omkringliggende marker og skov.

Slutteligt er haven flot anlagt med en solrig fliseterrasse, som grænser op mod græsplænen. Rundt på grunden er der flere lækroge samt bede, buske og træer, der samlet giver jer de perfekte udendørsomgivelser.

Interesseret? Book en fremvisning.

TILBUD ØNSKES!!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: