Kontantpris

Tjek boliglån

3.345.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.750,-
Boligareal
174m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 4 dage
27. okt 2019 fra 15.30-16.00

Villa, Sagsnr. 27-X0000120

Saturnvej 16, 4200 Slagelse

Smukt lysindfald og lækre løsninger

Drømmer I om en bynær beliggenhed i Slagelse? Og tiltaler moderne komfort, kvalitetsmaterialer og en veludført planløsning i 1 plan jer? Så bør I udforske denne nydelige etplansvilla til familielivet med en let have og udsigt til frodige...

Læs mere om Saturnvej 16
Giv et bud på boligen

LokalBolig Køge ApS

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Saturnvej 16

omgivelser.

Forestil jer blot, hvor nemt hverdagen vil forløbe med under halvanden kilometer til alle faciliteter - herunder skole, daginstitution, indkøb og idrætshal, ligesom motorvejen er tæt ved. I det lukkede kvarter kan børnene spille bold med kammeraterne og afprøve løbehjulet i solskinsvejret. Hvis I snører I løbeskoene, inviterer de grønne områder til friske løbeture akkompagneret af fuglenes sang.

Indenfor i den stilrene villa med gulvvarme overalt, bemærker I straks den fantastiske atmosfære i stue og køkken-alrum i åben forbindelse. Her er højt til loftet og ovenlysvinduer med regncensor samt brede glaspartier, som solens stråler gavmildt strømmer ind gennem. Rummet er uden tvivl samlingsstedet på tværs af hygge, madlavning og afslapning, og alt imens den sidste hånd lægges på måltidet i det elegante vinkelkøkken med ø, kan børnene hjælpe til med at dække bord. Husets amatørkok får fortrinlige forhold i HTH-køkkenet med hvidt interiør i samspil med træbordplader af amerikansk valnød, hvori induktionskogezonen er nedsænket.

Tilstødende køkkenet møder I et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og separat indgang - smart når de våde gummestøvler skal stilles. I samme ende af villaen befinder en oplagt børneafdeling sig med tre værelser og et flot badeværelse med Terrazzo-bordplade. Et element, der går igen i det andet badeværelse med hjørnebadekar, som befinder sig i forældreafsnittet, der også rummer et soveværelse og walk-through-closet. Som bonus har I et femte værelse og en 50 m2 uudnyttet førstesal.

Er det en lun sensommeraften, kan I sætte jer ud i den indhegnede terrasse med et glas rosévin, mens tusmørket sænker sig, og stjernerne titter frem på nattehimlen.

Velkommen til Saturnvej 16.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: