Kontantpris

Tjek boliglån

3.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.581,-
Boligareal
174m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 41-X0000074

Nabovej 10, 8541 Skødstrup

Stemningsfuld villa i naturskønne omgivelser

Nu har I muligheden for at overtage denne arkitekttegnede og fuldmurede villa fra 1987, der præsenterer sig yderst stemningsfuld inde såvel som ude.

Læs mere om Nabovej 10
Mægler Mark Refstrup Jakobsen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Nabovej 10

Ejendommen ligger i landlige og naturskønne omgivelser i Lindå, som er en mindre landsby, og I bliver endda nabo til både Lindå Skov og Balle Skov.

I overtager en lys, hyggelig og velholdt bolig i ét plan, hvor I hurtigt vil føle jer hjemme. Det er værd at nævne, at der er gulvvarme under alle klinker. Her venter jer et stort køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse til to stueafdelinger. Det lækre HTH-køkken fra 2017 præsenterer sig moderne med hvide, grebsfri fronter, en matchende bordplade samt gængse hårde hvidevarer, heriblandt en smart induktionskogezone. I får hurtigt arrangeret jer med et indbydende spiseafsnit i alrummet, mens de to stuer let kan indrettes efter jeres behov. Den bagerste stue har tilmed en brændeovn. På rundturen møder I også et særskilt forældreværelse med eget toilet og badeværelse samt en dejlig børneafdeling bestående af tre værelser og et ekstra badeværelse. Afslutningsvis er der et praktisk bryggers og et pulterkammer, der kan anvendes som walk-in-closet.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor, velplejet grund, som grænser op til fantastisk natur. Der er terrasse både foran og bag huset, men I skal særligt glæde jer til at opleve sidstnævnte i sommerhalvåret, for her er der nemlig masser af sol og læ. Familiens yngste medlemmer kan se frem til en legevenlig græsplæne, og endelig får I en dobbeltgarage, som også indeholder er delvist isoleret redskabsrum.

I kommer til at bo roligt for enden af en blind grusvej, og fra adressen er der under ti minutters kørsel til Skødstrup og Hornslet. Dette betyder, at I får kort afstand til mange gode faciliteter, heriblandt en bred vifte af pasningstilbud, Skødstrup Skole, indkøb, sportsaktiviteter, specialforretninger og letbanen.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: