Villa, Sagsnr. 02-130953

Stationsvej 4, 4050 Skibby

Villa, Sagsnr. 02-130953

Stationsvej 4, 4050 Skibby

Kontantpris

1.150.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.898,-
Boligareal
211m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

SÆLGER GIVER KR. 30.000 TIL KØBER!

SÆLGER GIVER KR. 30.000 TIL KØBER TIL RENOVERING ELLER LIGNENDE!

Læs mere om Stationsvej 4
Giv et bud på boligen

LokalBolig Frederikssund ApS

Østergade 9A

3600 Frederikssund

Telefon: 47 39 39 39
CVR: 3524 9028

Vil du vide mere?

Mere om Stationsvej 4

...

Motorcykelentusiasten, kunstmaleren og antikvitetssamleren vil alle nyde godt af den ekstra plads, der følger med denne store villa i Skibby - hele 150 bonuskvadratmeter med blandt andet et værksted byder den charmerende ejendom nemlig på.

Området er et stort plus - Skibby er en gammel, hyggelig by med daginstitution, supermarked, skole og meget mere. Herudover er der gode muligheder for gå- og løbeture i Saltsø Skov eller Skibby Mose, som begge er dejlige naturområder lige i nærheden.

Huset ligger på den fredelige Stationsvej nær bymidten. Udefra præsenterer ejendommen sig flot med røde murstensfacader, rødt halvvalmet tegltag med kvist og hvide flerfagsvinduer.

Ejendommen trænger til en opfriskning hist og her, men når du først har oplevet charmen i de lyse rum, vil du kunne se, hvor lidt der skal til for at skabe en virkelig skøn familievilla.

Boligen byder på hele 211 m2, som er fordelt på stueplan og første sal - opholdsrummene og et enkelt soveværelse er placeret i stueplan, mens de resterende soveværelser er at finde på første sal sammen med en ekstra stue.

Opholdsrummene består af et stort landligt spisekøkken og to lyse stuer. Den ene stue har brændeovn, mens den andens kvalitet ligger i, at den ligger et par trin lavere end resten af boligen, hvilket skaber en skøn rumfornemmelse. Huset har naturligvis også et badeværelse, og endelig har det et bryggers med videre adgang til værkstedet og de resterende bonuskvadratmeter.

Billeder kan umuligt gengive charmen og vise de mange muligheder, der er ved huset, så vi anbefaler en fremvisning. Ring til LokalBolig, så booker vi en tid til dig.

Se alle 22 billeder.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med