Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.287,-
Boligareal
174m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 02-X0000292

Manderupvej 4, 4050 Skibby

Liebhaverejendom med panoramaudsigt til Selsø

På Manderupvej 4 lige uden for Skibby har vi nu fornøjelsen af at udbyde en herlig liebhaverejendom med en naturskøn beliggenhed, der giver uhindret panoramaudsigt til Selsø og kig til fjorden ned mod Roskilde.

Læs mere om Manderupvej 4
Giv et bud på boligen
Mægler LokalBolig Frederikssund ApS. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Manderupvej 4

Der er tale om en lys og rummelig villa med flot kvalitetsindretning, som suppleres af en flot udestue, og med mulighed for at inddrage en uudnyttet førstesal i boligarealet.

Udsigten er noget af de skønneste, I kan tænke jer. Ned mod vandet er der hestefold, så der altid er noget at se på foruden det rige fugleliv omkring den fredede sø, og på den anden side ligger der bølgende marker og en smuk gammel kirke fra 1100-tallet. Samtidig er beliggenheden ganske praktisk med blot halvanden kilometer til skole og børnehave i Skibby, hvor I også finder et godt udvalg af indkøbsmuligheder.

Villaen, som er fra 1993, ligger godt tilbagetrukket og afskærmet fra den lille vej i de fredelige omgivelser, og ud mod søen og udsigten åbner boligen sig med store vinduespartier i opholdsrummene. Vinkelstuen har brændeovn og udgang til udestuen, hvor der er 180 graders panoramaudsigt samt glastag, så stjernehimlen også bliver en del af vuet.

Endog i køkken-alrummet kan I nyde middagen ved spisebordet med landskabet og søen som smukt bagtæppe, og i sommermånederne kan I nemt servere måltiderne på det store terrasseanlæg, som der er udgang til. Der er direkte adgang til en bryggers med depotrum fra køkkenet, og boligen omfatter herudover et master bedroom med garderobe og eget badeværelse samt yderligere to værelser og endnu et badeværelse ved entréen.

Den store og ugenerede grund er anlagt med en flot have, og der er desuden en stor dobbeltcarport. Dette er kort sagt en ejendom og en udsigt, der skal opleves for at få alle detaljerne med. Kontakt LokalBolig Frederikssund og aftal en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: