Kontantpris

Tjek boliglån

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.172,-
Boligareal
181m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 47-X0000090

Kastanievej 11, 8660 Skanderborg

Villa med fantastisk udsigt i Skanderborg

Denne veldisponerende og harmoniske villa kan bryste sig af en fremragende udsigt. Planløsningen er fordelagtig med store, lyse rum og beliggenheden er særdeles attraktiv i forhold til at få alle hverdagens logistiske udfordringer til at gå op i...

Læs mere om Kastanievej 11
Mægler Morten Pedersen. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Kastanievej 11

en højere enhed.

Ejendommen fremstår med røde mursten og et klassisk, rødt tag, og de i alt 181 kvadratmeter forløber over to plan – dertil kommer en kælder på 60 kvadratmeter. Stueplanet centrerer sig om de to sammenhængende og behagelige stuer, som udover at modtage et rigt lysindfald fra de anseelige glaspartier også prydes af nydelige gulve og en brændeovn.

Køkkenet er velindrettet og toner frem med hvide, enkle fronter og de forventede hårde hvidevarer. Her er plads til et indrette et spiseafsnit til hverdagens måltider, mens mere formelle middage kan serveres i den tilstødende spisestue.

Stueplanet afsluttes af et badeværelse med bruseniche, og ad trappen i entréen nås førstesalen, hvor I har endnu en stue samt to værelser med altaner til jeres rådighed. På førstesalen er der yderligere et badeværelse.

I kælderen er et praktisk bryggers samt gode disponible rum til eksempelvis tørrerum, opbevaring, værksted samt et stort multirum.

Den velanlagte haven byder på flere hyggelige terrasser, hvoraf den ene er opstillet netop udenfor den største af stuerne. Videre kan I glæde jer over havens hyggelige beplantninger, og der er tilmed opstillet et drivhus. Ved indkørslen er desuden en carport.

Fra adressen har I skole, pasningstilbud og indkøb inden for en radius af omtrent halvanden kilometer, ligesom I har nem adgang til områdets smukke natur i form af sø og skov.

Lyder det interessant? Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: