Villa, Sagsnr. 47-000096

Emborgvej 82, 8660 Skanderborg

Villa, Sagsnr. 47-000096

Emborgvej 82, 8660 Skanderborg

Kontantpris

3.895.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.972,-
Boligareal
199m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Udsigtsvilla ved Mossø, Energimærke A2010!

I naturskønne omgivelser i Alken ligger denne velholdte villa under 300 meter fra Mossø. Med boligens 199 kvadratmeter får I her masser af plads og en skøn beliggenhed lige op til det fredede område ved søen.

Læs mere om Emborgvej 82
Giv et bud på boligen

LokalBolig Højbjerg ApS

Rundhøjtorvet 3

8270 Højbjerg

Telefon: 88 62 64 24
CVR: 3858 5282

Vil du vide mere?

Mere om Emborgvej 82

Der er et yderst godt naboskab i området, og få hundrede meter fra ejendommen ligger der en lille købmand. Både Aarhus og Skanderborg er let tilgængelige fra Alken Station, og her får børnefamilien eller det pladskrævende par således optimale betingelser. Endvidere er der lokal skole med skolebus og daginstitution 3 km fra huset.

Den smukke murstensvilla præsenterer sig flot og yderst velholdt med nyt tag fra 2005. Der er gennem årene foretaget omfattende tilbygninger/forandringer. I 1976 gennemgik huset en total ombygning, ligesom der i 2005 i forbindelse med nyt tag etableredes karnap i badeværelset. I 2012/2013 blev huset forsynet med jordvarme og solceller, hvilket bidrager til det meget lave varme/elforbrug.

Endvidere kan nævnes at der i de senere år er installeret elektronisk affugtningsanlæg fra Drytech i kælderen, elektronisk styret brændeovn fra Hvam, muret læmur, nye fliser omkring huset med afvandingsriste samt indlagt nyt vandstik. Bag huset finder I en udsøgt grund med en fantastisk udsigt over søen. I får en hårdttræsterrasse direkte mod syd med en muret læmur samt en dejlig, velholdt have med en fin græsplæne og flotte bede.

Når I træder indenfor i villaen, opdager I straks, at der også herinde er foretaget istandsættelser i gode materialer. Flotte Pitch-Pine plankegulve pryder mange steder i boligen, og i stueplan finder I foruden tre gode værelser et skønt Vordingborg-køkken fra 2015 med hvidevarer fra samme år. Desuden byder stueplan på en lys stue, et gæstetoilet og et bryggers. På første sal får I yderligere tre værelser samt et badeværelse og endnu en dejlig stue. Her finder I den elektronisk styrede Hwam-brændeovn, og fra stuen har I desuden adgang til en skøn altan med søudsigt. Slutteligt er der en god kælder med to disponible rum og en garage med elport.

Ring for en fremvisning.

Tag en interaktiv tur rundt i boligen.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med