Billede af boligen

Ved Hegnet 6

2960 Rungsted KystHøjt beliggende, klassisk villa på 225 etage-m² med øresundsudsigt. Bemærk lave ejerudgifter!

Vil du vågne op med udsigt over Øresund – og med skoven og vandet indenfor ganske få hundrede meters afstand, er denne villa absolut et kig værd. Vejen er meget børnevenlig uden gennemkørende trafik, og de lukkede stisystemer til skole og fritidsinteresser giver tryghed. Her er i det hele taget en sjælden ro. Ejendommen er gennem ejers ejertid renoveret gennemgribende med respekt for husets oprindelige stil og sjæl. Renoveringen har blandt andet omfattet nyt tag, omfugning af huset, energiruder, massive sildebensparketgulve i eg, franske døre samt senest i 2022 et lækkert, nyt køkken/alrum fra Svane. Som bonus er der derudover opført dobbelt garage med el-port samt udhus. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af 1. sal fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af anneks fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af kælder fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

Flotte lysindfald, sildeben og meget mere

Om vinteren leves livet i stuen foran den hyggelige brændeovn, hvis man da ikke bruger timerne i det nye køkken/alrum, som indbyder til socialt samvær og hyggelige stunder. Det ekstra værelse i stueetagen kan oplagt fungere som kontor, hvis man ikke mangler værelsesplads. Entreen har højt til loftet og smukt trappeløb til 1. sal, som byder på 3 børneværelser (det ene pt indrettet som påklædningsværelse med skabsvæg), flisebadeværelse med brus og gulvvarme samt forældresoveværelset med fransk altan og den skønneste udsigt til morgensolen over Øresund. Soveværelset har derudover skabsvæg.

Værelser og god kælder

Hele ejendommen har et fantastisk lysindfald, dejlig stemning og en optimal udnyttelse af kvadratmeterne. Kælderen har mange ekstra, disponible kvm, som giver mulighed for både opbevaring, værksted og legerum eller lignende. Derudover er der vaskerum og et ekstra badeværelse.

Skøn adresse og sydvendt terrasse

Når forårs- og sommersolen melder sin ankomst, nydes de lyse timer på den store, sydvendte og højtbeliggende træterrasse. Med sin glasafskærmning er der læ for vinden, og solen kan nydes fra morgen til aften. Haven er et blomsterhav og er fuld af farver fra forår til efterår. Den præsentable indkørsel med chaussésten lukkes af med smedejernslåge med fjernbetjening. Grunden er stor, så der kan bygges til, hvis det ønskes.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002196

Økonomi

Kontantpris10.995.000 kr.
Udbetaling550.000 kr.
Mdl. ejerudgifter6.922 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift63.050 kr.
Netto ekskl. ejerudgift51.244 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal142 m²
Grundareal1.016 m²
Kælderareal83 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager3
Byggeår1947
EnergimærkeE

Andre bygninger

Garage45 m²
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Ved Hegnet 6, 2960, Rungsted Kyst

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen