Villa, Sagsnr. 26-SK0096

Sophienberg Vænge 14, 2960 Rungsted Kyst

Villa, Sagsnr. 26-SK0096

Sophienberg Vænge 14, 2960 Rungsted Kyst
Boligareal
199m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Oplev solopgangen og følg trafikken på Øresund med Hven i baggrunden fra husets første sal og fra den store tagterrasse, hvor livet leves om sommeren. Fra tagterrassen er der ligeledes en storslået udsigt mod vest.

Læs mere om Sophienberg Vænge 14

LokalBolig Hørsholm ApS

Rungstedvej 20

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 50 30
CVR: 3336 0355

Vil du vide mere?

Mere om Sophienberg Vænge 14

...

Ejendommen som er placeret i 2. række fra Øresund er totalrenoveret og moderniseret på baggrund af arkitekttegninger, og fremtræder i et markant international udtryk båret af udpræget brug af kobber. Således er tag, tagrender, port og inddækninger beklædt med kobber.

Gennemgående er der overalt anvendt kvalitetsmaterialer. Således er alle døre/vinduer skiftet til Velfac. Vinduer beskyttet af udvendige elektriske persienner. Garage og skur beklædt med naturskifer. Terrasser belagt med Ipe-træ osv.

Ejendommen ligger på en lukket vej, privat og tilbagetrukket på grunden. De mange terrasser giver mulighed for at nyde og følge solen hele dagen og fra ejendommen er der gåafstand til Rungsted havn, station, indkøb, skoler m.m.

Ejendommens hjerte er stueplanet hvor arkitekten har tegnet en åben planløsning, hvor de 2 store stuer og køkkenet fra Poliform går ud i et. Med vinduer i alle verdenshjørner er planløsningen skabt til repræsentation og selskabelighed.

Første salen er indrettet med badeværelse og 3 værelser, alle med udgang til tagterrassen. Et af værelserne er et stort, møblerbart master bedroom med stort skydedør/vinduesparti mod sundet, således at den friske havluft kan nydes døgnet rundt. Herudover et mindre påklædningsværelse/børneværelse samt yderligere et stort værelse.

Ejendommens underetage med egen indgang har gulve i granit og indeholder 2 gode "værelser" (ikke godk. til beboelse), en stue samt køkken og brusebadeværelse.

En ejendom, præget af god stil som vi gerne fremviser.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med