Kontantpris

Tjek boliglån

8.375.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
8.298,-
Boligareal
170m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 26-X0000316

Solvænget 13, 2960 Rungsted Kyst

Nyopført etplansvilla nær strand i Rungsted Kyst

Nyopført kvalitetsvilla fra 2018 i lukket, eftertragtet kvarter i Rungsted.

Læs mere om Solvænget 13
Mægler Stefan Skafdrup. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Solvænget 13

Drømmer I om en luksusvilla hvor alt er nyt og lækkert? Og som egner sig perfekt til såvel børnefamilien som det krævende seniorpar?

Så har vi boligen til jer! Villaen i ét plan er velplaceret på den 1000 kvadratmeter store grund og har en familievenlig beliggenhed med fem minutters gang via stisystemer til vand, skole, institutioner, idrætscenter og gymnasium. Velkommen til Solvænget 13!

Ejedommen er arkitekttegnet af Huskompagniet og opført i 2018 med gulvvarme (via jordvarme), genvex, centralstøvsuger m.v. Dertil er der klargjort til etablering af udtag til elbilen.

Indenfor er boligen praktisk opdelt i et forældreafsnit med walk-in closet og eget badeværelse med hvidt, grebsfrit badeværelseselement fra HTH og væghængt toilet samt en børneafdeling bestående af to store værelser og et badeværelse i samme stil.

Dertil byder boligen på "hjertet i huset" - et lækkert køkken-alrum med plads til et dejligt spiseområde. Det elegante HTH-køkken er med VH7-koncept og har hvide, grebsfrie fronter toppet af en lys bordplade med integreret induktionskogezone. Dertil er der en køkkenø med Quooker og siddepladser, hvor børnene kan ordne lektierne, samt et vitrineskab med LED-spots og en skabsvæg med indbygget pyrolyseovn fra Siemens. Læg mærke til det matte klinkegulv og det perforerede loft, der sikrer den minimalistiske stil og en god akustik. Herudover finder I energibesparende LED-spots i det meste af boligen med lysdæmpere i køkken, stue og på badeværelserne. Derudover finder I et bryggers med vinkøleskab samt et gæsteværelse.

Fra køkken og stue er der udgang til den delvist overdækkede træterrasse, der går fra husets sydøstligste punkt mod vest, så I er sikret et meget stort, solrigt udemiljø. Dertil får I en nem have med stor græsplæne med mange anvendelsesmuligheder.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: