Billede af boligen
Solgt

Margrethevej 6

2960 Rungsted KystDenne bolig er solgtLokalBolig Hørsholm ApS

Smagfuld, klassisk villa på 260 fuldt anvendelige kvadratmeter i fantastisk stand og beliggende på SKØN grund!

På Margrethevej 6 ligger denne prægtige villa fra 1931, som meget muligt kan blive jeres næste hjem. Inde skal I se tre etager, der byder på skønne, lyse stuer, et formidabelt rumforløb, store værelser og to badeværelser og 3 toiletter blandt meget andet. Det hele fremstår i sublim stand, hvor blandt andet vinduer og tag er af nyere dato mens alt el, VVS, køkken, toilet og badeværelser er lavet i 2021/22! Al inventar i køkkenet og indbyggede skabe i værelser, badeværelser og underetagen er udført af Handcrafted. Endelig er der den skønne have, der er velpasset og indbydende og vender perfekt for solen. Beliggenheden er i et lukket, eftertragtet kvarter med smukke, markante villaer. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af 1. sal fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af kælder fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst

Mere om boligen

Stueplanets faciliteter

Det sociale stueplan har intet mindre end fire lyse stuer en suite, hvor både lyset og indretningen er værd at bemærke. Plankegulvene er gennemgående, der er indmuret pejs, og stukkaturen i loftet understreger den herskabelige charme. Snedkerkøkkenet er fra 2021. I samme plan har I gæstetoilettet og den smukke hall.

Planløsningen

Førstesalen er tilegnet soveafsnit med i alt fire værelser. Alle værelserne har gode størrelser, og det ene har udgang til egen tagterrasse. Komforten er i top med et badeværelse lige ved hånden, der er med lignende skabselementer som rundt om i resten af det helstøbte hjem. Underetagen er det perfekte teenage-afsnit: Egen indgang, nyt badeværelse samt stort, lyst opholdsrum med gulvvarme. Herudover lækkert bryggers og gode opbevaringsrum. Hele underetagen på 80 kvm. kommer oveni boligarealet på 180 kvm. så I alt kommer du til at råde over hele 260 fuldt anvendelige etage-kvm.!

Udemiljøet

Fra havesiden kommer husets karakter virkelig til sin ret. Fliseterrasser er anlagt med udgang fra to af stuerne, og begge ligger ideelt i forhold til solens bane. En plan græsplæne er her også, mens store, frodige træer og buske sørger for et smukt bagtæppe.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Hørsholm
KontaktLokalBolig HørsholmRungstedvej 20 , 2970 Hørsholm
45 76 50 30

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 26-X0002139

Info

BoligtypeVilla
Boligareal180 m²
Grundareal1.194 m²
Kælderareal80 m²
Værelser inkl. stuer7
Etager3
Byggeår1931
EnergimærkeC

Andre bygninger

Udhus10 m²
Billede af set fra haven fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede af stue fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst
Billede fra Margrethevej 6, 2960, Rungsted Kyst

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen