Kontantpris

7.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.479,-
Boligareal
172m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 26-SK8068

Knudsvej 11, 2960 Rungsted Kyst

Arkitekttegnet villa i Rungsted

Denne flotte ejendom på 216 etage-m² bærer tydeligt vidnesbyrd om, at en dygtig arkitekt med omhu har trukket linjerne. De lyse rum og de mange vinduespartier glider elegant sammen med den charmerende, ældre have.

Læs mere om Knudsvej 11

Mere om Knudsvej 11

Boligen har gennemgået væsentlige forbedringer de seneste år og fremstår i absolut fremragende stand.
Villaens centrale rum er køkken-alrummet, der udover at have et skønt lysindfald fra alle verdenshjørnerne også prydes af et stilrent og moderne køkken med sorte bordplader og hvide højglansfronter. Køkkenets kontrastfulde udtryk står godt til de hvidmalede lofter og de grå gulvfliser fra Villeroy & Boch. Et par skridt op i den tilstødende dagligstue brager solen ind ad de enorme, loftshøje glaspartier mod vest og skaber en fortsættelse på den behagelige stemning i alrummet, som går igen i hele huset. Parketgulvet i stuen har et smukt farvespil.
I entréen har man isat et fire kvadratmeter stort ovenlysvindue, hvilket har skabet et fænomenalt indgangsparti. Badeværelset i forbindelse hermed har samme stilfulde udtryk som køkkenet, og de store, flotte fliser går tilsvarende igen.

Det mindre badeværelse i husets vestlige ende er fra uno form og fremstår særdeles nydeligt. Boligen rummer tre regulære og gode værelser – naturligvis udført i samme lækre stil som resten.

Underetagen er fuldt anvendelig, med egen indgang og rummer et stort bryggers sam yderligere et værelse (officielt ikke godkendt til beboelse).
Haven er stor og beplantet med et væld af rododendronbuske, der især ved terrassen ud for dagligstuen giver en skøn stemning. Terrassen kan overdækkes med en eldrevet markise, hvilket også gør sig gældende for den sydvendte terrasse ved køkken-alrummet.
Ejendommen ligger i behændig afstand til dagligdagens gøremål i form af skole, pasningstilbud og dagligvareindkøb, men også skov og vand er inden for overskuelig afstand.
Husets velholdte og fornemme stand er ikke kun af æstetisk karakter. Mellem 2016 og 2018 har man udskiftet alle vinduer, lagt ny tagpap, trukket el og slebet de fine gulve.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger