Villa, Sagsnr. 26-TH6058

Kildevej 14, 2960 Rungsted Kyst

Villa, Sagsnr. 26-TH6058

Kildevej 14, 2960 Rungsted Kyst

Kontantpris

5.250.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.254,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
9
Yderligere information

Rummelig familievilla i Rungsted

Denne lyse og rummelige familievilla er attraktivt placeret i Rungsted Kyst få hundrede meter fra Øresund. Ejendommens 190 boligkvadratmeter giver jer blandt andet et stort opholdsområde samt tre regulære værelser med mulighed for at etablere et...

Læs mere om Kildevej 14
Giv et bud på boligen

LokalBolig Hørsholm ApS

Rungstedvej 20

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 50 30
CVR: 3336 0355

Vil du vide mere?

Mere om Kildevej 14

... fjerde. Grunden er på 929 kvadratmeter, og da haven er vestvendt og nydeligt anlagt med græsplæne og terrasse, får også udelivet de bedste forudsætninger.

Det tager ikke mange minutter at tilbagelægge de små 500 meter til vandet, og her er der adgang til grundejerforeningens fælles badebro. I nærområdet finder I desuden Vallerødskolen, Rungsted Gymnasium og Hørsholm Idrætspark, ligesom Rungsted Havn og Rungsted Kyst Station byder sig til.

Den gulmurede etplansvilla er lys og velholdt, og det fornemmes særligt i det store opholdsområde, der samler spisestue, stue, udestue og bibliotek i et åbent rumforløb. Sammen med de store vinduespartier mod haven sørger den åbne indretning for en behagelig atmosfære, der yderligere styrkes af en hyggelig pejseindsats.

Det lyse spisekøkken har godt med både arbejds- og opbevaringsplads, og her er ligesom i hovedparten af huset lagt et elegant, mønstret parketgulv. De tre soveværelser er placeret sammen med et badeværelse med gulvvarme, og har I behov for et fjerde værelse, kan det nuværende bibliotek med en skillevæg nemt indrettes til formålet.

Boligen fuldendes af en præsentabel entré med marmorgulv, et praktisk bryggers samt yderligere et badeværelse, hvor den oprindelige sauna i dag er indrettet til vinrum.

Den vestvendte terrasse er nydeligt anlagt med rådhusbelægning, og den store græsplæne inviterer til både boldspil og solbadning. I haven er der etableret en køkkenhave, og udefaciliteterne inkluderer en muret carport.

Ring til os, så vi kan aftale tid til en fremvisning!

Se alle 28 billeder.

Plantegning

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.

LokalBolig samarbejder med