Kontantpris

Tjek boliglån

11.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
8.800,-
Boligareal
230m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 26-X0000225

Hestehaven 1, 2960 Rungsted Kyst

Moderne villa i Rungsted Kyst

Velkommen indenfor i en fantastisk ejendom i Rungsted Kyst. En arkitekttegnet, mondæn ejendom med sin helt egen, unikke identitet og stilsikkert design som det gennemgående tema – fra de store linjer til de små detaljer.

Læs mere om Hestehaven 1
Mægler Thomas Hølmer. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Hestehaven 1

Her er 230 kvadratmeter bolig fordelt på ét plan i en elegant indretning med forskellige niveauer og 104 kvadratmeter underetage i samme eksklusive kvalitet. En moderne byggestil med helt lige, stringente linjer. Alt er hvidt, lyst og minimalistisk, som kun den nordiske bygge- og indretningsstil er kendt for.

Noget af det mest bjergtagende ved boligen er det smukkeste lys, som strømmer indenfor – gennem de imponerende Velfac-glasfacader og gulv-til-loft-vinduer i hele fem meters højde.
Uanset hvor du kigger hen eller opholder dig, vil husets mange kvaliteter og det imponerende lysindfald overrumple dig.

Lyset kommer også fra oven via adskillige Velux-ovenlysvinduer bl.a. vinduer som ovenlyskupler med buet glas eller med automatisk fjernbetjening på husets badværelser. Disse løsninger går flot i spænd med de mange lysspots i loftet.

Det store køkken-alrum og stue er anlagt i forskellige niveauer med fritstående bjælker og naturlige opdelinger.

Køkkenet fra danske Simonsen & Czechura er et stil- og designikon i sig selv med masser af køkkenbords- og arbejdsplads til at kreere kulinariske lækkerier for familie, gæster og venner. Hverdagens hurtige måltider eller pre-dinner drinks kan let nydes ved køkkenets høje disk eller på terrassen lige ved køkkenet. Skal der dækkes op til middag, er der masser af muligheder ved det store spiseareal, der ligger i forlængelse af køkkenet.

I 2018 har boligen gennemgået en større fornyelse med blandt andet en totalrenovering af tagkonstruktionen, nye indvendige lofter, der er blevet trukket ny el og belysning er udskiftet, der er lagt nye klinker og gulvvarme flere steder, mv. Alt arbejdet der er udført på boligen, er udført i den højeste kvalitet og de bedste materialer.

Boligen er indrettet med fire soveværelser i stueplan. To af værelserne med front mod haven og med store gulv-til-loft-glasfacader, der giver solen og lyset frit spil. Det største af værelserne har også eget walk-in-closet og bad ensuite.

Husets tre badeværelser er tro mod husets minimalistiske, nordiske stil: hvidt, rent, enkelt, glasbrusenicher og en diskret douce-brun klinke, der giver et naturligt og flot modspil til det hvide. Porcelænsvaske og Vola-armaturer er prikken over i’et.

Det velindrettede bryggers – med direkte adgang fra indkørslen – er indrettet med bl.a. gulv-til-loft-skabe med fire skydelåger og god bordplads og er dermed perfekt til hverdagens praktiske gøremål.

I underetagen har du 104 smukke kvadratmeter, der fortsætter boligens luksuriøse stil. De mange ovenlysvinduer og spots sikrer en lys, lækker underetage med fire disponible rum, oplagt som stue, trænings- og motionsrum, teenage- eller aupair-afdeling m.m. Her er også vinrum, hvor du kan holde den helt rigtige temperatur ved at styre gulvvarmen solitært på et område.

Langs huset er anlagt fantastiske terrassemiljøer mod øst, syd og vest, så uanset hvor du er, har du følelsen af, at inde og ude smelter naturligt sammen. Også fordi de smukke, massive Dinesen trægulve går naturligt i forlængelse med træterrassernes ædeltræ.

I alt er her mere end 1.200 kvadratmeter have – anlagt af havekyndige hænder. Græsset breder sig som et fløjlstæppe langs de bugtende bede med buskbom, stauder og stedsegrønt. Et flot og meget enkelt, naturligt udtryk, der virkelig klæder huset.

Herudover har du også den dejligste gårdhave med morgen- og aftensol, ligesom husets anneks på 11 kvadratmeter er opført med et solskinsdæk med kig til Øresund.

Endvidere adgang til badebro.

Velkommen til Hestehaven 1

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 21
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 4
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29

Interaktiv tur

Plantegninger

Stueplan

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: