Åbent hus

Kontantpris

Tjek boliglån

7.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
7.913,-
Boligareal
141m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information
Næste Åbent Hus er om 4 dage
25. okt 2020 fra 11.40-12.05

Villa, Sagsnr. 26-X0000481

Enghave 5, 2960 Rungsted Kyst

Autentisk villa i den bedste del af Rungsted Kyst

På en attraktiv adresse i Rungsted Kyst ligger denne villa med 259 etagemeter. Huset dateres til 1946 og har siden 2002 gennemgået en gennemgribende renovering med respekt for den oprindelige arkitektur. Taget er fra 2011, og opdateringerne i 2016 dækker over omfangsdræn, drænpumpe samt isolering af kældervægge.

Mægler Morten Due Thykier. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Fremragende opholdsrum

På en attraktiv adresse centralt i Rungsted Kyst ligger denne villa med 259 etagemeter. Villaen ligger på en stille og eksklusiv villavej blot få hundrede meter fra Øresund, hvorfra der kan bades fra stranden eller badebroen. I gåafstand finder man det smukke område omkring Karen Blixen Museet og Rungsted havns hyggelige atmosfære, med utallige restauranter og butikker. Boligen præsenterer sig charmerende og indbydende så snart at du træder indenfor. Stueetagen har smukt lysindfald i alle rum og den store opholdsstue rummer god plads til familien og selskaber. Gennem det store vinduesparti i stuen er der fri udsigt til den store ugeneret have, og dobbeltdøren åbner op til terrassen. Køkkenet præsenterer sig i charmerende stil med hvide fyldningsfronter, der toppes af egetræsbordpladen, mens vitrineskabene tilfører et elegant præg. Alrummet har et fantastisk lysindfald samt nydelige, hvidpigmenterede trægulve og plads til mange om spisebordet.

Soveafdeling med badeværelse

Fra gangen træder man ind i stort forældresoveværelse med udsigt til haven, værelse samt stort badeværelse der er udført i bløde farvenuancer og moderne stil. Badeværelset har badekar og glasafskærmet bruseniche og med de snedkerdesignet hvide fyldningselementer harmonerer det med køkkenets charmerende stil med to håndvaske og franske armaturer. Dertil er de lyse italienske klinker udstyret med gulvvarme. I underetagen finder man den lyse velholdte kælder med lyst klinkegulv, med gode disponible teenager værelser med mange anvendelsesmuligheder, gæstetoilet og et anseeligt vaskerum med masser af skabsplads. En planløsning der nemt rummer familielivets udfoldelser og med fokus på en separat forældre og teenager opdeling. Hvis der er behov for flere boligkvadratmeter, er der tidligere udarbejdet tegninger, som skaber et anderledes leve rum, ekstra badeværelser samt yderligere værelser. Alt sammen i forlængelse af det eksisterende hus. Dette kan blot bruges som inspiration, da kun fantasien sætter grænser for en eventuel tilbygning for denne smukke villa.

Frodig og ugeneret have

Huset har siden 2002 gennemgået en gennemgribende renovering med respekt for den oprindelige arkitektur. Tagkonstruktionen gennemgik en totalrenovering i 2011 med nyt tag, undertag og ekstra isolering. Senere, i 2016 blev omfangsdræn og drænpumpe udskiftet, samt kældervægge isoleret udefra. På grundens 1.255 m2 er der en velholdt og ugeneret have med rigelig plads. Den overdækkede og sydøst vendte fliseterrasse er hævet, og her kan I skue ud over en dejlig plæne med flotte, gamle træer og rododendron buske. Æbletræet giver en god høst, og i sensommeren byder haven også̊ på modne blommer.

Plantegninger

Stueplan

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 15
Billede nummer 25
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 40
Billede nummer 45
Billede nummer 1
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 36
Billede nummer 41
Billede nummer 46
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 32
Billede nummer 37
Billede nummer 42
Billede nummer 47
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 38
Billede nummer 43
Billede nummer 48
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 34
Billede nummer 39
Billede nummer 44

Interaktiv tur

Området

Enghave 5, 2960 Rungsted Kyst

Tæt på strand og alle hverdagens gøremål

Villaen ligger tilbagetrukket på en fredelig vej og helt centralt i forhold til Rungsted Kysts mange tilbud. Området byder på flere golfbaner, og i Rungsted Hegn venter dejlige naturoplevelser. Endelig tilgodeses pendleren med let adgang til Helsingørmotorvejen samt gåafstand til Rungsted Kyst Station.

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: