Villa, Sagsnr. 26-SK6062

Bukkeballevej 52A, 2960 Rungsted Kyst

Villa, Sagsnr. 26-SK6062

Bukkeballevej 52A, 2960 Rungsted Kyst

Kontantpris

8.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
10.326,-
Boligareal
249m2
Vær. inkl. stuer
11
Yderligere information

349 m² luksusvilla på stor, solrig grund

349 m² luksusvilla på stor, solrig grund. Denne højtliggende liebhavervilla i Rungsted Kyst er perfekt for den pladskrævende familie. Huset byder på 249 boligkvadratmeter, der blandt andet inkluderer tre stuer, fem værelser og to badeværelser.

Læs mere om Bukkeballevej 52A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Hørsholm ApS

Rungstedvej 20

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 50 30
CVR: 3336 0355

Vil du vide mere?

Mere om Bukkeballevej 52A

Du får tilmed kort afstand til både idrætscenter og flere af landets bedste skoler. Ejendommen er i halvanden plan plus en flot underetage, og hele herligheden ligger på en 1.686 kvadratmeter stor grund.

Huset blev ombygget i 2005, så alt fremstår i virkelig flot stand. Køkken-alrummet var en del af ombygningen, og her fik køkkenet stilrene Boform-elementer, speciallavet håndvask med Quooker-vandhane og bordpladen er i massiv egetræ. Ovn og gasblus er fra Ilve i et tidløst, italiensk design. Samtidig har køkken-alrummet lækre vinduespartier, akustikloft og pejseindsats samt direkte udgang til en vestvendt terrasse. Villaens tre stuer har alle elegante sildebensparketgulve, og i den ene stue er der både en åben pejs og glasdøre med udgang til en sydvendt terrasse. Under ombygningen blev de to badeværelser ligeledes lavet, og de fordeler sig på henholdsvis stueplan og førstesalen.

De er begge indrettet med elementer fra uno form, og gulvet samt brusenichevæggen er beklædt med lyse marmorsten, mens håndvaskenes bordplade er i mørke sten. Derudover indeholder det ene badeværelse et badekar. De fem værelser er samlet på førstesalen, og de er alle med indbyggede skabe, og der er havkig fra flere af værelserne. Underetagen er gennemrenoveret med et bryggers og fire disponible rum med masser af anvendelsesmuligheder og gulvvarme overalt. Huset har endvidere en større B&O installation.

Udenfor i haven er der et fantastisk terrassemiljø, der er delvist overdækket. Forhaven samt terrasser er istandsat i 2010, og alt stenarbejde er udført i armeret beton. Dertil en stor græsplæne flot beplantning med spændende træer og buske. Fra huset er der få minutter på cykel til Hørsholm Idrætscenter, der blandt andet byder på ishockey og fodbold. Samme afstand er der til skole, golfbaner, havnen, stranden og dejlig natur. Stationen samt forskellige indkøbsmuligheder er ligeledes tæt på.

Kontakt LokalBolig for en fremvisning af denne fantastiske bolig.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med