Solgt på 72 dage
Boligareal
184m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 26-X0000569

Bukkeballevej 44A, 2960 Rungsted Kyst

Skøn villa med få hundrede meter til Øresund

Fra Strandvejen drejer I ned ad Bukkeballevej, hvor der venter jer en skøn villa med perfekte betingelser for familielivet - kun få hundrede meter herfra folder Øresund sig ud.

Læs mere om Bukkeballevej 44A
Mægler Thomas Hølmer. Kontakt her hvis du skal købe.
E-mail: thh@lokalbolig.dk

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Bukkeballevej 44A

Her får I 184 lækre boligkvadratmeter i to etager, hvilket suppleres af en tør, anvendelig underetage. Hjemmet emmer af kvalitet, overskud og gode materialer, og hele herligheden fortsætter udenfor. Byd sommeren velkommen fra den hævede træterrasse med udsigt over de store, frodige trækroner, som smukt indrammer ejendommen.
Adressen er på én gang både bynær, naturrig, børnevenlig og fredelig. I skal ikke langt fra matriklen før I finder skole, gymnasium, indkøbsmuligheder og Rungsted Kyst Station. Men noget helt særligt er nærområdets enestående natur, som står til rådighed året rundt. I kan lufte løbeskoene i Folehaveskoven eller lade jer friste af de hvide sandstrande på varme sommerdage.

Villaen er opført i 1996 og er tilpasset grundens skrånende terræn, således at størstedelen af underetagen ligger i niveau med haven. Ejendommen rummer desuden en carport med et integreret opbevaringsrum. Underetagen består af 73 boligkvadratmeter samt 38 kvadratmeter tør kælder. Sidstnævnte giver jer to disponible rum med flisegulv og et hav af anvendelsesmuligheder. Boligsektionen i underetagen rummer et pænt flisebadeværelse, et opholdsrum samt to gode værelser. Både opholdsrummet og det ene værelse har egen havedør, som leder ud til en overdækket fliseterrasse, hvor I kan nyde fred og ro i grønne omgivelser. Husets stueplan tager udgangspunkt i den flotte hall, som giver adgang til et oplagt forældreafsnit med gæstetoilet, badeværelse og soveværelse. Dertil kommer et bryggers, endnu et værelse samt det store opholdsmiljø med køkken og stue i åben forbindelse - det blev istandsat i 2012. Det stilrene køkken har grebsfrie elementer, køkkenø, SMEG-komfur samt Bosch-køleskab med isterningdispenser, og vil gøre madlavningen til en fest. Stuen har både en charmerende brændeovn, en luftig atmosfære og udgang til træterrassens solrige oase.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 25
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 16
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 18
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 14
Billede nummer 19
Billede nummer 24

Plantegninger

Stueplan

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: