Kontantpris

1.850.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.028,-
Boligareal
72m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 22-SS1209

Glimvej 40, 4000 Roskilde

Idyl med ca. 100 anv. m2 kun 5min fra Roskilde C

Natur og idyl tæt på det hele. Ca. 100 anv. M2 i god stand og med lave månedlige udgifter. Her er ikke langt fra hverdagens nødvendigheder. Lige midt imellem Roskilde og Lejre ligger skønne Glim. Her er let tilgang til motorvejsnettet, ca.

Læs mere om Glimvej 40

Mere om Glimvej 40

5 minutter i bil til Roskilde C. og stadig dejlig natur og frisk luft. Skolebus til attraktive Allerslevskole i Lejre, og ca. 2,5 km til den integrerede institution Lærkereden i Øm. Glim har et hyggeligt gadekær, en flot og god økologisk gårdbutik, en kirke med forskellige arrangementer og et fantastisk naboskab. Huset præsenterer sig flot og hyggeligt, men hvidkalket facade og med sort bindingsværk i god stand. Når I ankommer til huset og parkere bilen, kan I bevæge jer indenfor, hvor I møder ca 100 m2 fordelt på halvandet plan. Via entreen er der adgang til badeværelset der er lyst og lækkert, I kan også komme videre ind i den hyggelige stue hvor pille ovnen sørger for god og billig opvarmning til hele huset.

Fra stuen er der adgang til køkkenet, der byder på snedkerfremstillede elementer med masser af opbevaringsplads, og kan I benytte den gode bordplads til at fremstille delikate måltider. Maden kan nydes i stuen, den helårsanvendelige udestue eller i den fine sydvendte have. Førstesalen har en lille repos og 2 gode værelser alle 3 rum med masser af opbevaringsplads. Desuden har huset en flot udestue der bruges hele året, denne har tidligere fungeret både som spisestue, soveværelse og børneværelse, men pt er det et lege værelse med et lille integreret kontor (dette er nemt at inddrage så det igen bliver et stort rum). Fra køkkenet er der et lille vindfang med masser af hylde plads og udgang til den fine og overskuelige have. Haven har plads til grill, loungesæt og havemøbler og for enden af haven er overdækket så vasketøjet kan hænge ude selvom det skulle regne. Der er 2 skure og et udhus der fungerer som vaskerum og værksted. Bestil en fremvisning og kom og se og mærk hvor skønt her er.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger