Villa, Sagsnr. 29-SJ3656

Elstedvej 53, 2610 Rødovre

Villa, Sagsnr. 29-SJ3656

Elstedvej 53, 2610 Rødovre
Boligareal
170m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Der er rigtigt blevet kælet for denne murermestervilla i Rødovre. Her er flere fine detaljer såsom et flot sildebensparketgulv, marmorbordplader samt en helt nyistandsat kælder. Huset byder på i alt 170 boligkvadratmeter og fremstår fuldt nymalet.

Læs mere om Elstedvej 53

LokalBolig Rødovre ApS

Jyllingevej 171

2610 Rødovre

Telefon: 36 44 15 55
CVR: 3364 3225

Vil du vide mere?

Mere om Elstedvej 53

Og så ligger det ganske enkelt helt suverænt - direkte ned til Krogebjergparken.

Huset blev opført i 1947 og ligger på en 775 kvadratmeter stor grund med integreret garage.

Indvendigt viser boligen sig fra en af sine bedste sider i rumforløbet bestående af de to stuer en suite og udestuen. To af stuerne er belagt med flot sildebensparket og adskilles af en flot hvælving. Den ene stue har brændeovn og er direkte forbundet med udestuen. Sidstnævnte får virkelig ude og inde til at smelte sammen takket være de store vinduer ud mod haven.

Køkkenet har bordplade til tre sider og masser af albuerum og skabsplads. Endelig er der også et gæstetoilet samt et rummeligt soveværelse i stueplan.

Der er yderligere tre gode soveværelser på førstesalen, som desuden har et praktisk garderoberum og et rigtig flot badeværelse med et skinnende sort granitgulv og en håndvask i marmor.

Kælderen er ligeledes i superflot og meget anvendelig stand. Der er lagt omfangsdræn om huset, og både gulve og vægge er nye. Her bydes på 88 kvadratmeter med flere gode rum - heriblandt et værksted med vinreol og et bryggers med badefaciliteter.

Ydermere er huset også på solcelle anlæg på den gamle ordning. Så det klarer en stor del af det daglige forbrug.

Haven ligger rigtig godt for solen mod sydvest og er ganske nem at passe. Her er flere terrasser og en nydelig græsplæne. På den anden side af villavejen er der både idrætsfaciliteter samt hyggelige omgivelser til en frisk spadseretur. Og lige om hjørnet finder I den integrerede institution Broparken.

Et ægte fund hvor bolig og beliggenhed vitterligt går op i en højere enhed.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med