Kontantpris

Tjek boliglån

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.833,-
Boligareal
170m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 55-X0000057

V Strandsbjerg 32, 6950 Ringkøbing

Villa i første række til Ringkøbing Fjord

Nu har I chancen for at overtage nøglerne til denne fantastiske villa med udsigt over Ringkøbing Fjord. Her får I en bolig på 170 kvm med 117 bonuskvadratmeter i kælderen.

Læs mere om V Strandsbjerg 32
Mægler LokalBolig Ringkøbing A/S. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om V Strandsbjerg 32

Ejendommen fra 1972 er løbende istandsat inde såvel som ude, så I blot kan stille flyttekasserne fra jer, når I træder over dørtærsklen. Førstesalen har blandt andet gennemgået en grundig renovering, hvor også taget er moderniseret med Jacobi-vingefalstagsten, mens der i samme ombæring kom Velfac- og Velux-vinduer til. Ligesom der blev lavet zinkinddækninger.

Ved ankomsten kan bilen parkeres i den dobbelte carport eller i kælderen, hvorfra I har adgang til to anvendelige, disponible rum og et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne.

Stueplan råder over to værelser og et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Videre finder I det grebsfrie køkken fra Modulia og den lyse vinkelstue, der er i åben forbindelse. Her får hjemmekokken fremragende betingelser, og livretterne kan snildt serveres i stuens spiseafdeling med udgang til haven. Det bløde møblement placeres i den modsatte ende under det brede vinduesparti med udsigt over fjorden. Her kan brætspil og lemonade hurtigt lines op på sofabordet, mens Varde-brændeovnen knitrer i baggrunden.

I har også mulighed for at installere stuens sofaarrangement på førstesalen, der byder på en flot udsigtsstue med Morsø-brændeovn. Etagen rummer desuden et badeværelse med granitfliser og to værelser.

Udenfor fuldendes villaen af en forhave mod sydvest med en stor terrasse, hvor I let kan etablere et lækkert udemiljø med et vidunderligt kig til vandet. Her kan de voksne lægge friskfangede fisk på grillen, mens børnene går på opdagelse med net og spand ved fjordkanten. Bagved huset har I et lille græsareal med birketræer.

Fra adressen har I under 100 meter til Ringkøbing Fjord. Derudover er der cirka fem minutters gang til indkøb og gågaden, der byder på et væld af specialforretninger. Hvis I holder af en god cykeltur i det fri, kan I også køre langs fjorden og over Baggers Dæmning mod Søndervig og Vesterhavet.

Ring for en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: