Kontantpris

Tjek boliglån

1.445.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.063,-
Boligareal
85m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 55-X0000067

Holmsland Klitvej 154, 6950 Ringkøbing

Flot helårshus i populært sommerhusområde

På Holmsland Klitvej 154 centralt i Søndervig er der virkelig tale om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Her venter jer en flot ejendom med mange muligheder i et populært sommerhusområde, som tillige er tæt på det brusende Vesterhav.

Læs mere om Holmsland Klitvej 154
Mægler LokalBolig Ringkøbing A/S. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Holmsland Klitvej 154

Den charmerende villa præsenterer sig nydelig takket være de løbende istandsættelser, som er foretaget inden for de seneste 13 år. Disse omfatter blandt andet en nyere, stor dobbeltgarage, facade, PVC-vinduer og døre, tagpap med listedækning, et nyere køkken samt entré.

Indenfor folder boligen sig ud via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Her mødes I af lyse og hyggelige rammer, og stuen bliver det naturlige midtpunkt, hvor I let får arrangeret en sofagruppe til aftenafslapningen med julegodter i skålene og glögg i glassene, mens I luner jer ved den knitrende brændeovn. Køkkenet har et stilrent udtryk med sorte, grebsfri elementer og små, hvide fliser ført op ad bagvæggen. Her er udstyret med gængse hårde hvidevarer, og der er plads til et spisebord til de hurtige hverdagsretter. Videre findes tre værelser, hvoraf de to er forbundet, så foruden et soveværelse kan der indrettes med børneværelser, kontor eller hobbyrum. Etagen fuldendes af et badeværelse med bruseniche og et bryggers.

Kælderen har egen indgang og tilbyder et væld af anvendelsesmuligheder med to disponible rum, et grovkøkken og et badeværelse med bruseniche.

Udenfor får I fornøjelsen af en skøn have med en plæne og en hævet, vestvendt terrasse, som indbyder til grill og afslappende stunder i sommerhalvåret.

Fra adressen kan vejen til vandet tilbagelægges til fods, hvor I kan tage svalende dukkerter i havet, mens Søndervig by byder på flere butikker og spisesteder. Endelig findes skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter inden for en radius af omtrent fem kilometer.

Ejendommen er pt. udlejet.

Skal dette hjem være jeres? Så kontakt os for at høre mere og få en fremvisning!

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: