Villa, Sagsnr. 04-LB0301

Skovbrynet 2A, 3310 Ølsted

Villa, Sagsnr. 04-LB0301

Skovbrynet 2A, 3310 Ølsted

Kontantpris

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.175,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Landejendom med skoven som nabo

Med købet af denne stråtækte landejendom lidt nord for Ølsted, i Hillerød Kommune, får I en særdeles charmerende ramme om familielivet.

Læs mere om Skovbrynet 2A
Giv et bud på boligen

LokalBolig Liseleje ApS

Liselejevej 115

3360 Liseleje

Telefon: 47 76 12 34
CVR: 2693 7302

Vil du vide mere?

Mere om Skovbrynet 2A

Hvis I ønsker at holde heste eller andre dyr, nyde livet i haven og sågar gå på jagt, vil I sætte pris på de mere end to hektar jord, der følger med. Ejendommen er nabo til Lyngby Skov, og Arresø hører også til de skønne omgivelser - og selve huset er et stemningsfuldt tilholdssted, når I får nok af frisk luft og naturoplevelser. Desuden holder bussen til Lille Lyngby Skole lige den for døren.

Jorden er delt op i to: En mark støder lige op til ejendommen, og en eng ligger lidt længere væk. Bukkejagten er god, og begge grønne arealer er velegnede til dyrehold.

Haven indrammes af høje træer og buskadser, så det er en ugeneret og læfyldt oase med fine solkroge. Bilen kan parkeres i garagen, og drivhuset giver jer mulighed for at avle tomater til sommerens udendørs grillmåltider.

Midt i al den grønne idyl står huset med stråtag, hvid facade og småsprossede vinduer.

Bygningen kan dateres tilbage til 1864, og den rustikke bondehusstil er tydeligvis intakt. Forbedringer og løbende vedligehold er foretaget på nænsom vis - eksempelvis blev den ene længe grundigt renoveret omkring 2010. Inden døre er der lyse farvetoner og charmeelementer som blottede loftsbjælker, og opvarmningen af boligen sker med pillefyr og brændeovn.

Fem værelser er fordelt på stueplan og første sal. Det ene er et gennemgangsrum, så det vil gøre sig glimrende som kontor eller hobbyrum. To badeværelser og et bryggers rummer planløsningen også, mens det sociale samvær formenligt vil foregå i spisekøkkenet og stuen.

Til hverdag er det ikke blot skønt at bo tæt på skov og sø, men også på Ølsteds indkøbsmuligheder, station, skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter. Med både bil og offentlig transport er der nem adgang til Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød.

Plantegninger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Vi er lokale i hele Danmark
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

LokalBolig samarbejder med