Kontantpris

Tjek boliglån

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.539,-
Boligareal
111m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 04-X0000339

Bavnager 220, 3310 Ølsted

Velholdt ½ dobbelthus i Ølsted

Det bliver ingen sag at flytte ind på Bavnager 220 i Ølsted. Her får I nemlig et nemt ½ dobbelthus i velholdt og moderne stand, som tilbyder jer tre værelser, køkken-alrum og stue, et praktisk bryggers og en rummelig have. Boligen er beliggende i et lukket område, hvor I vil opleve godt naboskab, ligesom I får let ved at få hverdagen til at fungere med kort afstand til blandt andet indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Mægler Frederik Solhøj. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Åbent opholdsrum

Boligens samlingssted bliver det åbne køkken-alrum, som med den integrerede kogeø giver plads til samvær på tværs af opholdsmiljøet. HTH-køkkenet er opført i hvide elementer og afsluttes med en flot granitbordplade på kogeøen. I stuen finder I plads til at indrette jer med sofaarrangement og kan nyde et dejligt kig til haven gennem terrassedøren.

Gode, lyse værelser

Det halve dobbelthus råder over tre gode og veldisponerede værelser, som alle er indrettede med garderobeskabe. Ydermere vender to af værelserne mod nordøst, så I kan opleve en blød morgenvækning af solens stråler.

Solrigt udemiljø

På terrassen får I gode betingelser for at nyde solens stråler, takket være den sydvestvendte placering. Der er bl.a. elektriske fjernbetjente og stormsikrede markiser over terrassen. Haven byder på en rummelig plæne, hvor der er mange anvendelsesmuligheder, hvad enten det er til leg eller aktivering af de grønne fingre.

Film

Interaktiv tur

Området

Bavnager 220, 3310 Ølsted

Fordelagtig beliggenhed i Ølsted

Fra hjemmet kan I ubesværet nå til hverdagens fornødenheder. Der er blot et par minutters gang til nærmeste supermarked, ligesom I kan spadsere til både busforbindelse og Ølsted Togstation. Cyklen tager jer til daginstitution og skole på omtrent fem minutter. For naturelskere er der gode muligheder i nærheden med cirka halvanden kilometer til Store Lyngby Skov og cirka ti minutters cykeltur til stranden ved Ølsted Strand.

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: