Kontantpris

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.114,-
Boligareal
122m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000012

Ellekratvej 17, 5200 Odense V

Arkitekttegnet villa med flot udsigt i Ejlstrup

Er I på udkig efter en enestående bolig med en veludnyttet planløsning, beliggende i et lukket vænge tæt på både by og natur? Så tag et nærmere kig på denne arkitekttegnede villa i Ejlstrup.

Læs mere om Ellekratvej 17

LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Faaborgvej 20

5250 Odense SV

Telefon: 31 57 55 00
CVR: 3921 3435

Mere om Ellekratvej 17

...

Her får I en utraditionel rødstensejendom fra 1986 med 122 kvadratmeter, der fordeles over ét plan via forskudte niveauer. Bilen parkeres i carporten, der er integreret med huset og har et disponibelt rum tilknyttet. Som prikken over i’et i forlængelse heraf et isoleret og virkelig hyggeligt vinrum fra 2016.

Huset følger den let kuperede grund og sikrer en spændende planløsning med et gennemgående fantastisk lysindfald. Især i stuen mærkes den unikke stemning. Denne bindes åbent sammen med køkkenet, om end den ligger sig i et lavere niveau, hvorfor loftet her har en imponerende højde på 470 cm. Samtidig er rummet unikt i forhold til samvær, da der stadig er god mulighed for at snakke på tværs af afslapning og madlavning. Selve køkkenet er fra HTH og byder på gulvvarme, induktionskogeplade, pyrolyseovn og amerikanerkøleskab med vand.

I finder videre tre indretningsvenlige værelser, hvoraf de to af dem deles om ét badeværelse, mens det oplagte forældresoveværelse har indgang til endnu et badeværelse, der ligesom det andet har gulvvarme. Derudover er her et anvendeligt bryggers, og endelig afsluttes villaen af en charmerende udestue med trægulv og en vinranke, der giver masser af druer i de varme måneder.
På hver side af udestuen ligger to fliseterrasser med plads til at samle venner og familie. I forlængelse af disse kan I gå ned i haven, der grænser helt op til et stort, grønt område, hvorfor I får en skøn udsigt til naturen. Samtidig er I tæt på skolen, som børnene nemt kan cykle til via den nyetablerede cykelsti. Både daginstitution og indkøb er endvidere mindre end to kilometer væk, og så er der let tilgang til motorvejen og Odense C.

Ring for en fremvisning.

Området

Lignende boliger