Kontantpris

Tjek boliglån

3.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.922,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000064

Romerdalen 37, 5250 Odense SV

Nybygget, eksklusiv villa fra 2017 i Bellinge

Nu udbyder vi denne absolut veludførte og eksklusive etplansvilla i Bellinge, syd for Odense. Boligen er bygget i 2017, hvorfor I kan forvente et moderne udtryk, der komplementeres af et gennemgående højkvalitets-materialevalg.

Læs mere om Romerdalen 37

Mere om Romerdalen 37

...

Udenfor bemærker I solcellerne på taget og den lækre, overdækkede terrasse mod syd. De to fjernbetjente porte til den dobbeltmurede garage er holdt i det samme stilrene udseende som resten af huset. Apropos garagen finder I herude Troldtekt-lofter og epoxygulv, hvorfor der er et væld af muligheder for værksted og gildesal. Tilmed opvarmes den, som resten af huset, af gulvvarme.

Fra garagen tilgår I bryggerset med rum til vaskefaciliteterne, og herfra nås børneafsnittet, som gemmer på to værelser og et nydeligt badeværelse. Her er plads til leg og privatliv, og i modsatte ende af huset ligger forældresoveværelset, der har walk-in-closet og eget badeværelse med to Raindance-brusehoveder fra Hans Grohe.

Foruden de tre reelle værelser får I et særpræget kontor med indgang fra stuen, og som i den resterende del af hjemmet er der her et stort fokus på lysindfald, hvorfor rummene forenes af et stort glasparti.

Selve stuen er beklædt med et elegant sildebensparketgulv i egetræ, og endelig når I det unikke køkken-alrum med en loftshøjde på imponerende 4,80 meter. Det hvide Kvik-interiør toppes af en snedkereret bordplade i massivt Vengé-træ, som er yderst solid. Tilmed forkæles hjemmets kok af kvalitetshvidevarer fra Siemens og en bred kogeø, der er det perfekte sted at servere gæsternes velkomstdrik. Afslutningsvis skal det nævnes, at her er genveksanlæg og Arne Jacobsen-dørgreb på alle indvendige døre.

Beliggenheden i det lukkede vænge er meget børnevenlig. I omringes af grønne områder med marker og søer, og samtidig er I tæt på dagligdagens gøremål og Odense Centrum.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger