Kontantpris

3.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.595,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-000141

Romerdalen 12, 5250 Odense SV

2017-villa med flot udsigt i Odense SV

På Romerdalen 12 i en nyere udstykning i Bellinge, Odense SV, får I ikke kun en nybygget villa fra 2017 med topmoderne indretning og blandt andet to børneværelser og to badeværelser.

Læs mere om Romerdalen 12

Mere om Romerdalen 12

I får også en flot udsigt over grønne marker og til den kommende bypark fra hus og have plus en beliggenhed, der kombinerer det rolige og trygge med nem adgang til alle hverdagens gøremål.

I kommer til at bo fredeligt i bunden af udstykningen, og områdets stier gør det nemt for børnene at cykle omkring til det meste. Der er under ti minutter på cykel til skole, og børnehave og supermarkeder ligger endnu tættere på. Hvad enten I foretrækker bus eller bil, kommer I nemt til hele Odense. Køreturen til motorvejen tager lidt over fem minutter, og på omkring ti minutter er I på Ring 2.

Huset har en stilren arkitektur og ligger dejligt privat med indbygget vognly og udhus og få vinduer ud mod vænget.

Mod haven og udsigten er der store vinduespartier, hvoraf et går helt til kip i det sammenhængende opholdsmiljø bestående af køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Indretningen af præget af neutrale materialer, der gør det nemt at sætte jeres eget præg på tingene, og der er valgt kvalitetsmaterialer eksempelvis med alle bordplader i granit.

Forældreafdelingen ligger særskilt i boligens ene ende med stort walk-in-closet ved soveværelset og eget badeværelse med hjørnespa og bruseniche med regnbruser. Husets andet badeværelse er forbundet til de to børneværelser via en mindre fordelingsgang, og afrundingsvist er der et godt og praktisk bryggers beliggende ved entréen.

Haven er nemt anlagt med stor græsplæne og et solrigt syd og vestvendt terrassemiljø med afskærmning, delvis overdækning og skøn udsigt. Kom selv og se, hvor lækker en bolig og hvor flot en udsigt, der venter jer her. Kontakt LokalBolig Odense og aftal en fremvisning.

Området

Lignende boliger