Kontantpris

Tjek boliglån

2.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.183,-
Boligareal
185m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000056

Rasmus Rasks Allé 39, 5250 Odense SV

Rummelig villa med mulighed for liberalt erhverv

I den vestlige del af Bellinge møder I denne minimalistiske og stilrene villa, der står klar til at danne rammen om jeres hverdag.

Læs mere om Rasmus Rasks Allé 39

Mere om Rasmus Rasks Allé 39

Boligen i ét plan byder på en velindrettet planløsning, der passer perfekt til den store børnefamilie, og så er der tilmed en separat afdeling, der er oplagt til liberalt erhverv.

I overtager et velholdt hjem, som løbende er moderniseret - herunder med et solpanelanlæg fra 2013, der kører på den gamle ordning. 2017 bød på nye terrassedørspartier mod haven og gårdhaven, ydermere resulterede 2018 i et nyt tag på den tidligere garage, der nu kan anvendes som hjemmekontor med egen indgang. Yderligere har huset Energimærke C samt taginddækning og et cykelskur beklædt med zink.

Indenfor får I glæde af et køkken-alrum, hvor der hersker en utrolig behagelig atmosfære. Hjemmekokken kan se frem til fine skabsløsninger og gængse hårde hvidevarer såsom en induktionskogezone, mens livretterne let og elegant kan serveres i alrummet.

Huset har to skønne stuer, hvoraf den ene har brændeovn, og der gemmer sig også to badeværelser. I får fem værelser, hvoraf det ene snildt kan opdeles til to rum i stedet, og fra bryggerset kan I tilgå den separate afdeling i boligkvalitet med mange indretningsmuligheder.

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig have med flere solrige terrasser rundt om huset, hvor I ugeneret kan nyde sommersæsonen dagen lang. Med til ejendommen hører desuden et rummeligt cykel- og redskabsskur, hvor der er rigeligt af plads til haveredskaber, havemøbler og meget mere.

I kommer til at bo i et lukket vænge, der indgår i et børnevenligt villakvarter med rare naboer. Få minutters gang fra adressen findes busforbindelser mod centrum, og der er sikker færdsel til både Kratholmskolen og Rasmus Rask-Skolen. Der er ligeledes sportsfaciliteter, daginstitution, indkøb og grønne områder i nærheden samt en cykelsti langs Odense Å ind til midtbyen. Endelig er motorvejen blot fem minutters kørsel væk.

Book en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger