Kontantpris

3.295.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.282,-
Boligareal
94m2
Vær. inkl. stuer
3
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000050

Lykkeshåbs Allé 7, 5250 Odense SV

Moderniseret byhus midt i Dalum

På én af Dalums mest attraktive adresser finder I dette gennemrenoverede byhus. Her venter et charmerende hjem med en god planløsning, lav vedligeholdelse og en hyggelig have.

Læs mere om Lykkeshåbs Allé 7

LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Faaborgvej 20

5250 Odense SV

Telefon: 31 57 55 00
CVR: 3921 3435

Mere om Lykkeshåbs Allé 7

...

I mødes af en fin ejendom fra 1909, som fik den hvide facade sandblæst, pudset og malet i 2016. Taget er af mørke tegl, og de hvide dannebrogsvinduer fuldender det autentiske førstehåndsindtryk. Foruden boligens 151 etagemeter, får I også glæde af en anvendelig garage på 28 m2 - perfekt som værksted eller til hobbyen.

Træd ind i entréen, hvorfra hjemmet udfolder sig over kælder, stueplan og førstesal. Tag først trappen ned i kælderen, som er udført i beboelseskvalitet. Her kan I udforske det lækre badeværelse med et eksklusivt badekar og en særskilt bruseniche samt tre disponible rum, hvoraf et er indrettet som herligt walk-in-closet. Lader I derimod trappen føre jer op til førstesalen, opdager I en møblerbar repos, som leder ind på to lyse og reelle værelser.

Tilbage i stueplan får I et flot gæstetoilet med en moderne æstetik, der kommer til udtryk gennem den topmonterede håndvask og den vægplacerede vandhane. I det indbydende opholdsrum er hvide vægge i samspil med et gråmalet plankegulv, som endnu engang understreger den tidløse indretning. Køkkenet er fra 2015, og samme år blev væggen mellem stue og køkken fjernet. Således får I glæde af et sammenhængende opholdsrum med skønne indretningsmuligheder.

Udenfor fuldendes rundturen med en privat byhave med græsplæne, flere terrasser og plads til både højbede og hygge.

Fra adressen er der endvidere gåafstand til hverdagens fornødenheder samt Dalumvejs mange spise- og indkøbsmuligheder. I er også tæt på Fruens Bøge og stisystemet, som løber langs Odense Å - først forbi Zoo og derefter helt ind til centrum.
Kan I se fordelene? Bestil en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger