Kontantpris

2.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.691,-
Boligareal
150m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-000204

Kimbrerbakken 115, 5250 Odense SV

Lækker villa i det attraktive Bellinge Fælled

Denne lækre etplansvilla ligger i det yderst attraktive og børnevenlige område Bellinge Fælled i Odense SV. Herfra har børnene en sikker skolevej, der ligger pasningstilbud i gåafstand, og så er der masser af indkøbsmuligheder lige rundt om...

Læs mere om Kimbrerbakken 115

Mere om Kimbrerbakken 115

...

hjørnet. Hvis I skal længere omkring, er der gode busforbindelser, som hurtigt leder jer mod centrum, og dertil er der let adgang til motorvejsnettet mod Svendborg, Nyborg og Trekantområdet.

Den 150 m2 store bolig rummer intet mindre end fem reelle værelser og to badeværelser, hvorfor familien med børn i alle aldre får sublime forhold. Det gennemgående udtryk er lyst og indbydende, hvilket forstærkes i de flotte gulve og det dejlige lysindfald.

Bilen afsættes i den integrerede dobbeltcarport, der som bonus har et rummeligt skur i forlængelse og overdækker hoveddøren, så I kan træde ganske tørskoet indenfor. Fra entréen møder I det praktiske bryggers med vaskefaciliteter på venstre hånd, hvor paraplyen snildt tørrer natten over, da der her, ligesom i resten af hjemmet, er gulvvarme.

Hjemmets ene badeværelse ligger ligeledes med indgang fra entréen, mens det andet badeværelse ligger i forlængelse af det oplagte forældresoveværelse i den anden ende af hjemmet. De resterende fire værelser ligger som perler på en snor gennem den nordlige del af huset.

I køkken-alrummet kan I se frem til et pænt, hvidt interiør med stålgreb fra HTH, en ovn i arbejdsvenlig højde, en induktionskogeplade og en skøn køkkenhalvø mod spisepladsen. Det åbne miljø sikrer, at snakken med selskabet kan fortsætte, selvom I lige skal brygge aftenkaffen. Efter middagen rykker I mod stuen med nydeligt bøgetræsparketgulv og udgang til den sydvendte terrasse.

Herude er der utroligt solrigt og ganske ugeneret da hækken sørger for fint med afskærmning. Haven er nem at vedligeholde, og I har mulighed for at arrangere hyggekroge, såfremt I ønsker det.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger