Villa

Helleløkken 2K

5250 Odense SV
Kontantpris2.295.000 kr.
Tjek boliglån
Mdl. ejerudgifter1.781 kr.
Boligareal162 m²
Grundareal703 m²
Værelser inkl. stuer5
EnergimærkeB
LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Velindrettet familievilla på et lukket vænge i Brændekilde

Villaen på Helleløkken 2K ligger skønt på et lukket vænge i det idylliske Brændekilde. Inden døre er det 162 kvm i ét plan, der venter på børnefamilien, som vil værdsætte planløsningen med adskilt børneafdeling og voksenafdeling. Hertil kommer nogle virkelig rummelige opholdsrum, og så er haven også gearet til familielivet, med alt hvad det indebærer af leg og afslapning. Bilerne får det tilmed fortrinligt i en dobbelt carport. Velkommen hjem. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Helleløkken 2K, 5250, Odense SV

Mere om boligen

Store opholdsrum

Køkken-alrummet imponerer med sin størrelse, hvor børnene kan sidde og lave lektier ved spisebordet, mens en voksen får kokkereret aftensmaden i det veludstyrede køkken med ovnen i ergonomisk højde. Videre kommer I til stuen, hvor lyset vælter ind ad de sydvendte glaspartier. Også her er der masser af albuerum, så I let kan indrette de forskellige zoner.

Fine faciliteter for familien

Værelsessuiten med eget badeværelse må tilgå forældrene, der foruden brus og badekar får flere fine faciliteter takket være skabsvæggen. Hertil kommer endnu tre værelser, som ligeledes bliver nogle behagelige gemakker. Endelig sikrer et ekstra badeværelse, at de normalvis hektiske morgener går som smurt.

Et skønt uderum

Den dejlige have er for størstedelen anlagt med en plan græsplæne, mens en terrasse ligger langs huset og nyder godt af både læ og en halv overdækning. De blomstrende buske er smukke at kigge på, samtidigt er praktikken også i top med en dobbelt carport.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Søren Gehrs
KontaktSøren GehrsLokalBolig Dalum-Hjallese
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 52-X0002027

Økonomi

Kontantpris2.295.000 kr.
Udbetaling115.000 kr.
Mdl. ejerudgifter1.781 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift13.310 kr.
Netto ekskl. ejerudgift10.622 kr.

Info

BoligtypeVilla
Boligareal162 m²
Grundareal703 m²
Værelser inkl. stuer5
Etager1
Byggeår1999
EnergimærkeB

Andre bygninger

Integreret carport38 m²