Kontantpris

Tjek boliglån

2.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.940,-
Boligareal
164m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000031

Elmegårdvænget 8, 5250 Odense SV

Familievenlig villa med stor have i Bellinge

Leder I efter familiens nye hjem nær Odense? Så bør I overveje denne skønne villa i Bellinge. Her får I en optimal planløsning med børne- og forældreafsnit, flotte faciliteter og en dejlig, indhegnet have, som er perfekt til små størrelser.

Læs mere om Elmegårdvænget 8

Mere om Elmegårdvænget 8

Der er tilmed kort afstand til hverdagens gøremål, og i weekenden har I naturskønne områder tæt på.

Villaen ligger på en høj grund med en herlig udsigt til Bellinge og for enden af et lukket vænge, så her kan børnene lege trygt samt lære at cykle. I en radius af to kilometer har I desuden både dagligvarebutikker, sportsaktiviteter, børnehaver, vuggestue og hele fire skoler at vælge imellem. Odense er også inden for hurtig rækkevidde, for via cykelstierne når I byen på en halv time eller 20 minutter i bil. Fynske Motorvej er få minutters kørsel fra adressen.

Bilen parkeres i den dobbelte carport med integreret udhus. Midtfor findes hoveddøren til villaen.

I træder ind i en pæn entré, hvorfra I kommer til en afdeling med tre værelser på venstre side, der kan benyttes til børneværelser og et kontor. Lige fremme ligger badeværelset med tilstødende gæstetoilet og bryggerset, der alle fremstår tidløse med hvidt inventar. Længst til højre finder I forældresoveværelset.

Det indbydende køkken har ovnen i praktisk arbejdshøjde samt lyse og klassiske låger. Der er god forbindelse til stuen, og så kan I let vælge at forene de to rum og etablere et køkken-alrum, der glider over i stuen og skaber et moderne opholdsmiljø. Stuen er inddelt i et spiseafsnit med sæbebehandlet plankegulv samt den sydvendte dagligstue, hvor I kan slappe af foran brændeovnen i vinterhalvåret.

Den store, lukkede have er ideel til, at hunde og børn kan løbe frit omkring. Der er også god plads til gynger, trampoliner og boldspil, så sommeren får fine betingelser.

Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger