Kontantpris

4.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.549,-
Boligareal
202m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000070

Dyrupgårds Allé 119, 5250 Odense SV

Kvalitetsvilla med attraktiv beliggenhed i Dyrup

På en lukket vej i Dyrup i det sydvestlige Odense ligger denne flotte etplansvilla med kvalitetsmaterialer og en stilfuld indretning, der byder på en luksuriøs forældreafdeling og et børneafsnit.

Læs mere om Dyrupgårds Allé 119

LokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Faaborgvej 20

5250 Odense SV

Telefon: 31 57 55 00
CVR: 3921 3435

Mere om Dyrupgårds Allé 119

Her har I plads til den store familie samt mulighed for liberalt erhverv.

I bosætter jer på et lukket vænge tæt på naturen med kun 200 meter ned til å-stien til gåture og løb. Alt til hverdagens forløb findes inden for en radius af halvanden kilometer, og så er der hverken langt til Odense centrum eller motorvejen.

Ejendommen præsenterer sig nydelig med hvid facade og sort tegltag, og ved ankomst kan I bemærke den fine indkørsel og forhave, der er vedligeholdelsesfri og anlagt af en gartner. Til huset hører en indbygget dobbeltgarage med el-port, og så er der gulvvarme overalt. Desuden er forældresoveværelset ombygget i 2015, og i 2019 er der kommet nye gulve i alle værelser og køkken-alrum.

Familiens samlingspunkt vil være det rummelige opholdsmiljø midt i huset med integreret stue og køkken-alrum.

Den todelte stue med mørkt trægulv har en Faber-gaspejs i midten af lokalet og et formidabelt lysindfald takket være ovenlysvinduet, som bidrager til en helt særlig atmosfære. Fra stuen er der ydermere udgang til en overdækket terrasse i den dejlige have.

Det åbne Svane-køkken har et tidløst design med hvide, grebsfrie elementer i højglans toppet af en massiv Wenge-bordplade - også på køkkenøen med barstole til gæsterne. Glæd jer endvidere til lækre forhold med Quooker, induktionskogezone og to ovne samt et tilhørende viktualierum.

I møder et bryggers samt en børnesektion med tre værelser og et badeværelse, mens forældresoveværelset er i modsatte ende af hjemmet. Hertil er eget badeværelse med et badekar og et walk-in-closet samt endnu et værelse.

Dette er en ejendom man skal opleve for at få alle de lækre detaljer med. Så bestil en fremvisning, vi fremviser alle ugens syv dage

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger