Villa

Ådalsvej 255

5250 Odense SV
Boligareal170 m²
Grundareal707 m²
Værelser inkl. stuer6
EnergimærkeD

Solgt

Solgt på 34 dageLokalBolig Dalum-Hjallese ApS

Velindrettet etplansvilla i populære Dyrup

Der er meget at glæde sig til, hvis jeres familie bliver de nye ejere af denne velholdte etplansvilla. For det første overtager I en veldisponeret bolig med fire værelser og to opholdsrum. For det andet er haven lukket af og byder på en skøn sommeroase med flere solrige terrasser. I får ovenikøbet en attraktiv beliggenhed i Dyrup med nem adgang til hverdagens behov og flot natur. Derudover er der skiftet vinduer overalt, senest i 2022, hvor to af værelserne fik trelagsvinduer. Mere om boligen...

Plantegning

Billede af stueplan fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV

Mere om boligen

Store opholdsrum

De rummelige opholdsmiljøer består af en vinkelstue og et køkken-alrum med rigelig skabsopbevaring og plads til en spisekrog til daglige måltider. Stuen kan let indrettes med sofaafsnit samt spisesektion til familiefester og større sammenkomster. Bemærk i øvrigt de behagelige lysforhold i begge rum med velplacerede vinduer og ovenlysvinduet i køkkenet. Der er også et viktualierum.

Familieorienteret indretning

Planløsningen udmærker sig især ved fire værelser, som giver jer masser af muligheder for at skabe den værelsesfordeling, der tilgodeser jeres behov. Måske I drømmer om soveværelse med walk-in-closet, hjemmekontor eller tre fine børneværelser. Endelig er der et gæstetoilet, et nydeligt flisebadeværelse med både kar og brus samt et bryggers, hvor I kan installere vaskefaciliteter.

Nyd sommeren på terrasserne

Hele herligheden afrundes af et hyggeligt havemiljø med en dejlig, overdækket terrasse med aftensol og endnu en terrasse med sol det meste af dagen, så I kan nyde frokosten i solens varme. Børnene kan snildt tilbringe mange timer i haven, der er velafskærmet. Til huset hører der også en muret carport, et lille værksted samt redskabsskur.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Billede af LokalBolig Dalum-Hjallese
KontaktLokalBolig Dalum-HjalleseFaaborgvej 20 , 5250 Odense SV
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 52-X0002448

Info

BoligtypeVilla
Boligareal170 m²
Grundareal707 m²
Værelser inkl. stuer6
Etager1
Byggeår1972
EnergimærkeD

Andre bygninger

Carport34 m²
Udhus7 m²
Billede af set fra vejen fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV
Billede fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV
Billede af indendørs fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV
Billede fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV
Billede af indendørs fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV
Billede fra Ådalsvej 255, 5250, Odense SV

Virtuel tur

Gå på opdagelse i boligen