Kontantpris

Tjek boliglån

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.197,-
Boligareal
123m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000391

Lindvedparken 89, 5260 Odense S

God planløsning i nydelig etplansvilla i Højby

I Odenses sydlige bydel Højby ligger denne nydelige etplansvilla klar til at tage imod sine nye ejere med en god planløsning, lyse opholdsrum og kort afstand til alt dét en moderne familie har behov for. Flytter I ind på Lindvedparken 89 i Højby, vil I komme til at bo i et børnevenligt område tæt på naturen, som I kan spadsere hyggelige ture i. Højby er generelt godt forbundet med resten af Odense og er i sig selv et velfungerede lokalsamfund, hvilket betyder, at I får gåafstand til både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder. Hopper I en tur på cyklen, når I Højbyhallerne og Højby Station inden for et par kilometer. Skal I længere omkring, er I også tæt på motorvejsnettet. Ved ankomst til boligen, kan I parkere i carporten med tilhørende udhus, inden I bevæger jer indenfor med flyttekasserne. Allerede fra entréen vil I mærke den lyse og indbydende atmosfære, som gennemstrømmer huset. Efter overtøjet er gemt af vejen bag skydedørene i skabet, møder I tre skønne værelser, hvoraf forældresoveværelset har indbygget skabsvæg. Ved værelserne er også et elegant badeværelse med badekar til stor fornøjelse for børnene. I den anden del af villaen finder I et praktisk bryggers med separat indgang, vaskesølje og dør til endnu et badeværelse med bruseniche. Fra bryggerset træder I ind i det pæne køkken, som er udstyret med mørkere elementer og en arbejdsvenlig indretning blandt andet med en ovn i en fordelagtig højde. Gennem køkkenets franske døre ledes I til det lyse opholdsmiljø med alrum og stue. Her er der masser af plads til at placere spisebordet til middagene og en sofagruppe nærmere brændeovnen, så I rigtig kan nyde ildens knitren på kølige aftener. Udenfor venter et dejligt terrasseområde i haven, hvor i også kan få glæde af det aflukkede område med poolen, der har givet stor værdi i den netop overståede sommertid. Hvis ikke i ønsker en pool tilbyder sælger at få den lukket før overtagelse.

Kontakt os for en fremvisning.

Mægler Torsten Gram. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Detaljer

Nydeligt køkken med gulvvarme

Perfekte Arbejdsvilkår. Foruden en ovn i en praktisk højde er området omkring kogezonen lavere end den resterende bordplade, hvilket medvirker til en bedre stilling til madlavning.

Stor vinkel stue med brændeovn

Sublimt lysindfald. Overalt i boligen vil I opleve en lys atmosfære, som især kommer til udtryk fra stuens de brede vinduespartier, der giver et sublimt lysindfald dagen igennem.

Skønt haveanlæg med store terrasser og lækker pool!

Udenfor venter et dejligt terrasseområde i haven, hvor i også kan få glæde af det aflukkede område med poolen, der har givet stor værdi i den danske sommertid.

Film

Galleri

Billede nummer 0
Billede nummer 5
Billede nummer 10
Billede nummer 15
Billede nummer 20
Billede nummer 30
Billede nummer 35
Billede nummer 1
Billede nummer 6
Billede nummer 11
Billede nummer 21
Billede nummer 26
Billede nummer 31
Billede nummer 36
Billede nummer 41
Billede nummer 2
Billede nummer 7
Billede nummer 12
Billede nummer 17
Billede nummer 22
Billede nummer 27
Billede nummer 32
Billede nummer 37
Billede nummer 3
Billede nummer 8
Billede nummer 13
Billede nummer 23
Billede nummer 28
Billede nummer 33
Billede nummer 4
Billede nummer 9
Billede nummer 19
Billede nummer 24
Billede nummer 29
Billede nummer 39

Plantegning

Stueplan

Området

Lignende boliger

Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Kontakt os
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: