Kontantpris

Tjek boliglån

2.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.397,-
Boligareal
334m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000024

Kelsbjergvej 16, 5260 Odense S

Spændende landejendom i Odense S

Leder I efter et hjem, hvor I kan være flere sammen? Så tag med til en blind vej i Odense S, hvor vi netop nu udbyder denne spændende landejendom med masser af kvadratmeter.

Læs mere om Kelsbjergvej 16

Mere om Kelsbjergvej 16


Her får I en rolig beliggenhed, mulighed for dyrehold på den tre hektar store grund samt potentiale for at bo to familier på samme matrikel, da ejendommen er delt op.
Det første hjem tilgås via en entré, som fører videre ind i det hvide køkken, der er delvist åbnet op ind til stuen. Fritlagte, rå bjælker bidrager med en idyllisk charme, og i stuen får I flere herlige detaljer, såsom blotlagte mursten og et indvendigt staldvindue, der vidner om ejendommens historie.
Hjemmet rummer endvidere også tre værelser, der deles om et badeværelse med muret bruseniche, samt endnu et køkken - perfekt til det grovere køkkenarbejde.


I det andet hjem leder entréen videre til et pænt gæstetoilet og til et praktisk grovkøkken, hvor I kan sylte rødbeder og koge hjemmelavet saft på komfuret. Klinkegulvet gør det let at holde rent, og mens saften bobler, kan I sætte vasketøjet over i maskinen. Huset giver jer også en værelsesafdeling med endnu tre værelser, der centrerer sig om et badeværelse med en bruseniche afskærmet med glasbyggesten. I køkkenet fuldender træfronterne den hyggelige atmosfære, mens kiploftet og ovenlysvinduet bidrager med lys og rummelighed, og stuen har et flot gulv og en trappe, som fører op til loftstuen.
Fra adressen er der cykelafstand til Ådalskolen, børnehaven og REMA 1000. Vil I ind til byen, tager køreturen til Odense under tyve minutter, og i området finder I SDU, det nye supersygehus og motorvejstilkørslen.
Vil I se mere? Bestil en fremvisning.

Området

Lignende boliger