Kontantpris

1.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.344,-
Boligareal
145m2
Vær. inkl. stuer
5
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-000224

Byfolden 1, 5260 Odense S

Flot og rummelig etplansvilla i godt lokalmiljø

På en tryg og rolig vej i den hyggelige lille by Fangel lige syd for Odense finder I denne flotte og velindrettede etplansvilla, som er lige til at flytte ind i.

Læs mere om Byfolden 1

Mere om Byfolden 1

Her er tale om en bolig, der ikke mindst egner sig til en familie med sine fire værelser og en tilhørende stor have.

Fangel er nemlig et godt og børnevenligt lokalsamfund, og der er fine forbindelser med offentlig transport til Odenses skoler og uddannelsesinstitutioner. I bil kommer I også nemt og hurtigt til alting, da der blot er 10 minutter til motorvejen med forbindelse til Ring 3 og under et kvarter til Ring 2.

Huset er opført i 1974 i gule sten med store vinduespartier mod haven og solen, så I får en særdeles lys bolig. Inden døre bærer de 145 m2 præg af godt vedligeholdte og stilsikre opdateringer, og overalt er der pænt med hvide vægge og lofter samt flotte gulve.

Planløsningen er klassisk med en rummelig vinkelstue, hvor der er åben pejs og udgang til en udestue.

Køkkenet er helt moderne, og det rummer fint en spiseplads. Ét værelse, der eksempelvis kan anvendes til hjemmekontor, ligger særskilt i husets ene ende, mens de tre øvrige ligger samlet omkring husets hall og en fordelingsgang. Disse værelser har alle faste skabe, og det oplagte forældresoveværelse har desuden skabsvæg samt direkte dør ud til haven.

I får både et stort badeværelse med bruseniche, badekar, dobbeltvask og sauna samt et mindre gæstetoilet. Afslutningsvist omfatter boligen et stort bryggers med plads til vaskesøjle og god skabsplads.

Haven, der ligger næsten stik syd, er hovedsageligt anlagt med græsplæne, og desuden er der blandt andet udhuse og terrasse. Kom selv og se, hvor dejligt et hjem i et roligt og godt lokalmiljø, der venter jer på Byfolden 1. Kontakt LokalBolig Odense og aftal en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger