Kontantpris

Tjek boliglån

1.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.018,-
Boligareal
100m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 52-X0000019

Bjergmarken 24, 5260 Odense S

Velindrettet villa på lukket vænge i Hjallese

Denne villa fra 1961 har en del forcer - og nøgleord som praktisk indretning, tre værelser og en nem have skal fremhæves.
Det er også værd at nævne den attraktive beliggenhed på et lukket vænge i Hjallese.

Læs mere om Bjergmarken 24

Mere om Bjergmarken 24

...

I bydes velkommen i en pæn entré med adgang til et lille opbevaringsrum, som er udnyttet på bedste vis med plads til vaskefaciliteter.
Herfra udfolder boligen sig via en optimal planløsning, der udnytter hver og én kvadratmeter.
Husets hjerte er den moderne, åbne forbindelse mellem stue og køkken-alrum, der samler hele familien over madlavning og socialt samvær.
Alt efter behov er det muligt at fjerne væggen til det ene værelse, så I kan få en større stue. Køkkenet med hvide elementer appellerer til mange - og pænt akkompagneret af mørke bordplader udtrykker det en tidløs elegance.
Oveni er det veludstyret med gængse hvidevarer, herunder Gram-køleskab fra 2019 og Gorenje-ovn fra 2017 i arbejdsvenlig højde.

Huset byder også på tre regulære værelser med mange muligheder - hvad enten I drømmer om børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endvidere er der et brusebadeværelse, som er gjort ekstra komfortabelt med gulvvarme. Ud over de 100 m2 boligareal får I 18 m2 ekstra i form af den integrerede, forhenværende garage, der i dag anvendes som et bryggers og et ekstra disponibelt rum.

Endelig kan I se frem til en dejlig have, der er så nem at holde, at I fremfor lugearbejde kan indtage en middag under åben himmel på den store fliseterrasse. Herude gør overdækningen det muligt at nyde udendørslivet under de lunefulde danske vejrforhold.
Når hverdagen melder sin ankomst, finder I både sikker skolevej, daginstitution, indkøb og legepladser inden for en radius af blot halvanden kilometer. Desuden er der hurtig adgang til offentlig transport og motorvej, mens bilturen til Odenses sprudlende centrum tager 10 minutter.

Kom og oplev boligen!

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger