Kontantpris

Tjek boliglån

3.995.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.998,-
Boligareal
202m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-X0000046

Myntevej 37, 5270 Odense N

Sublim og velindrettet etplansvilla i Kirkendrup

I det nordlige Odense, nærmere bestemt Kirkendrup, ligger denne sublime etplansvilla og byder sig til. Foruden et pragtfuldt hjem får I fornøjelsen af en uovertruffen beliggenhed med direkte udgang til et fredet skovstykke, hvor det ikke er uvant...

Læs mere om Myntevej 37
Mægler Torsten Gram. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Myntevej 37

at spotte rådyr, fasaner og fiskehejrer. Ja, det er faktisk som at have adgang til jeres egen park.

I bliver en del af et lukket og trygt kvarter med et godt naboskab og plads til børneleg. I får heller ikke langt til hverken indkøb, daginstitution eller skole, der alt sammen er placeret indenfor gå- og cykelafstand.

I overtager nøglerne til en villa fra 2004 på 202 m2 med en integreret carport og et tilhørende værksted. Hele boligen emmer af kvalitet med en høj finish og funktionalitet. I får blandt andet glæde af et app-styret varmesystem fra 2015-16. Villaen fremstår lys og indbydende med en planløsning, der tilgodeser families behov - særligt med det velekviperede bryggers og det separate børne- og forældreafsnit.

Husets fem værelser er placeret optimalt, således at de fire ligger for sig selv og danner et børneafsnit med et brusebadeværelse til deling. Det femte værelse byder på et walk-through-closet og eget badeværelse - dette har sågar et spabad, dobbelt håndvask og en muret bruseniche.

Køkken-alrummet gemmer på loft til kip med Rockfon-akustikplader og et imponerende lysindfald. Det tidløse køkken med hvide Modulia-elementer og sorte granitbordplader gør enhver amatørkok misundelig, og fra køkkenhalvøen har I udsigt til resten af rummet. Når aftensmaden er spist, åbner I de franske døre ind til stuen med det smukke egeparketgulv i sildebensmønster og brændeovnen, der luner i de mørke måneder.

Sommeren tilbringes på den delvist overdækkede fliseterrasse og i haven. Herude nydes solen helt til solnedgang, og når duggen falder, rykker I ind i orangeriet fra 2013 og forlænger en hyggelig aften.

Book en fremvisning af Myntevej 37

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: