Villa

Ågade 77

5270 Odense N
Boligareal136 m²
Grundareal547 m²
Værelser inkl. stuer7
EnergimærkeC

Solgt

Denne bolig er solgtLokalBolig Tarup-Næsby ApS

Charmerende villa i det gamle Næsby

I Odensebydelen Næsby ligger denne charmerende og yderst velholdte villa. I kan se frem til en attraktiv beliggenhed på en fredelig vej uden gennemkørende trafik, og hvad angår husets indretning, er I ligeledes tilgodeset af blandt andet markante opholdsrum og tre værelser. Ude venter jer en skøn have med behagelige solforhold. Mere om boligen...

Plantegning

Stueplan

Billede af stueplan fra Ågade 77, 5270, Odense N
Billede af 1. sal fra Ågade 77, 5270, Odense N
Billede af kælder fra Ågade 77, 5270, Odense N

Mere om boligen

Gode, lyse stuer

I stueplanet er hjemmet centreret omkring de to stuer. I begge ses et fornemt lysindfald, og mens den oplagte dagligstue har udgang til haven, så har den anden stuesektion forbindelse til det nydelige køkken fra 2017. Det præsenterer sig med hvide fronter og hvide bordplader, der ledsages af et mørkt gulv for en skarp effekt.

Rumfordeling i familiens favør

Huset udfolder sig over tre etager, og hvor stueplanet er allokeret til de nævnte opholdsrum, så finder I tre værelser på overetagen. Et har adgang til et toilet, og et andet er et gennemgangsværelse. I kælderen venter et veludstyret badeværelse med brus og kar, et vaskerum samt et disponibelt rum.

En skøn have

Ude råder I over en fortræffelig have, hvor især den karakteristiske pergola toner frem med et stilrent og fornemt udseende. Fliseterrassen er ligeledes god, og endelig er der garagen, som kan tjene til flere formål.

Jyske Bank kan gøre dig klogere på din boligøkonomi

Portræt af Anders Lagoni
KontaktAnders LagoniLokalBolig Tarup-Næsby
31 57 55 00

Ønsker du at sælge?

LokalBoligs mæglere kan skabe tryghed omkring salget af din bolig eller ejendom. Find ud af om LokalBolig er det rigtige valg for dig.

Læs mere om boligsalg

Boligens fakta

Sagsnr. 56-X0000799

Info

BoligtypeVilla
Boligareal136 m²
Grundareal547 m²
Kælderareal64 m²
Værelser inkl. stuer7
Byggeår1932
EnergimærkeC

Andre bygninger

Garage38 m²