Kontantpris

6.495.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
4.637,-
Boligareal
220m2
Vær. inkl. stuer
6
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-000120

Kastanievej 11, 5230 Odense M

Flot, arkitektegnet etplansvilla i Hunderupkvarter

På en fantastisk beliggenhed midt i Odenses attraktive Hunderupkvarter er denne flotte, arkitektegnede etplansvilla placereret. Her kan I se frem til en optimal planløsning med fire skønne værelser, to store stuer og dejlige terrasseområder.

Læs mere om Kastanievej 11

Mere om Kastanievej 11

...

Den rolige beliggenhed på Kastanievej, blandt mange andre villaveje, betyder, at I på få øjeblikke kan spadsere til de hyggelige områder ved Odense Å og Munke Mose - helt perfekt til den ugentlige løbetur. Gågadens mange butikker, caféer og restauranter når I også på under fem minutter via cyklen, ligesom der er kort afstand til daginstitution og et væld af skoler. Generelt udfolder alle Odenses pragtfulde faciliteter sig for jeres fødder på denne adresse.

Villaen præsenter sig yderst nydelig med sine lyse facader, rødlige tegltag og de mørke døre og vinduesrammer med skodder. Indretningen i huset er et spændende miks af moderne tiltag og en tidstypisk 60'er stil med fine detaljer. Et eksempel på dette er den karakteristiske entré med elegante, mørkbeklædte vægge og indbyggede skabe.

Fra entréen ledes I til et mindre gæstetoilet og til afdelingen med fire gode værelser, hvoraf tre har integreret skabsvæg. Ét af værelserne er oplagte til forældrene, idet her er indgang til et stilrent badeværelse med to topmonterede vaske og en regnbruser afskærmet af glasvægge.

I modsatte ende af boligen møder I et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og indgang til både et disponibelt rum samt endnu et badeværelse. Bryggerset giver også adgang til et vinkelkøkken med hvide, graverede elementer, hårde hvidevarer, en smuk, dekoreret vægbeklædning og en spiseplads. Afslutningsvis venter to stuer i åben forbindelse, hvor der især i pejsestuen er masser af indretningsmuligheder. Slår I dørene op til haven, kan I nyde tilværelsen på den overdækkede terrasse.

Skal I selv opleve denne flotte og spændende villa? Så står vi klar med en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger