Kontantpris

4.745.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
3.426,-
Boligareal
190m2
Vær. inkl. stuer
8
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-X0000022

Hannerupgårdsvej 36, 5230 Odense M

Stor murermestervilla i det attraktive Hunderup

Det er i et af Odenses bedste kvarterer, i det særdeles attraktive Hunderup, at I finder denne rummelige og spændende murermestervilla.

Læs mere om Hannerupgårdsvej 36

Mere om Hannerupgårdsvej 36

Boligen er fyldt med herskabelige og klassiske detaljer, såsom trægulve og stuk, og tilmed står hjemmet klar til at huse den helt store familie eller flere generationer, da det pt er opdelt i 2 lejligheder. stueplan står tom, mens 1. salen er udlejet til senest den 01.11.2019.

Ejendommen er indrettet med hele fire etager, der strækker sig fra kælder til anden sal. Heraf kan såvel stueplanen som førstesalen benyttes som to individuelle hjem, eftersom begge har hvert deres køkken og badeværelse. Huset er dog også en ideel mulighed for familien med børn i alle aldre, som får god plads at sprede sig på, når der er kammeratbesøg.

Efter bilen er parkeret i garagen, fortsætter I indenfor i entréen, hvorfra I udforsker stueplanen, som består af et køkken, et oplagt forældresoveværelse med adgang til eget badeværelse samt to fortrinlige stuer en suite, der har et væld af flotte detaljer.

Ejendommen fremstår i original stand, men derudover præsenterer rummene sig nydeligt, især spisestuen med karnap, stuk og massive plankegulve. Kort sagt, ejendommen har så mange originale detaljer, som skal opleves. Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

Den indretningsvenlige førstesal rummer ligeledes køkken og badeværelse, og dertil kommer tre værelser. Fra det ene værelse er der endda udgang til en terrasse. Fortsætter I helt op på anden sal, møder I to anvendelige, disponible rum.

Kælderen med separat indgang er ligeledes fyldt med potentiale. Her kan I etablere vaskerum, værksted eller hvad I ønsker.
Udenfor venter der jer en god lukket sydvendt have.

Fra adressen er der let adgang til offentlig transport, flere pasningstilbud, Hunderup Skole, gågaden i centrum, naturskønne område, SDU, OUH, kommende Supersygehus, og omfartsveje - beliggenheden på Hannerupgårdsvej er helt eminent.

Ejendommens sjæl og charme skal bare opleves, så ring endelig for en fremvisning - vi fremviser alle ugens syv dage.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger