Kontantpris

Tjek boliglån

3.795.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.105,-
Boligareal
160m2
Vær. inkl. stuer
7
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-X0000092

Windelsvej 61, 5000 Odense C

Stor, indflytningsklar villa i Skibhuskvarteret

I det populære Skibhuskvarter i Odense C finder I denne store villa, hvor I blot skal koncentrere jer om at pakke flyttekasserne ud.

Læs mere om Windelsvej 61

Mere om Windelsvej 61

Ejendommen fra 1937 breder sig fra kælder til anden sal og indeholder moderne faciliteter samt skønne rammer omkring familielivet - og udenfor venter der jer en hyggelig, mindre have.

Stueplanet byder på et lækkert køkken-alrum, hvor der meget praktisk er direkte udgang til udendørsarealet. Hjemmekokken kan se frem til tidløse køkkenelementer med hvide fronter og integrerede hårde hvidevarer, mens den rå murstensvæg skaber kant til det ellers lyse udtryk. Når livretterne er tilberedt, serveres de hurtigt i alrummet, som leder jer videre til et badeværelse og et nydeligt værelse. Herefter opdager I to dejlige og rummelige stuer, som I nemt får indrettet efter behov.

Rundturen fortsætter til førstesalen, hvor der gemmer sig endnu et badeværelse og fire pæne værelser, hvoraf de to af dem fungerer som gennemgangsrum - og som en bonusinformation har et af disse udgang til en altan. Anden sal sørger for et sidste og sjette værelse, der er det helt oplagte børneværelse eller legerum. Nederst i boligen opdager I kælderen med et bryggers og tre disponible rum, som I kan sætte jeres præg på, hvis dette ønskes.

Udenfor fuldendes huset af en fin have med en solrig træterrasse, hvorfra sommerhalvåret kan nydes i fulde drag. Bilen kan desuden parkeres i indkørslen eller den tilhørende garage.

Når hverdagen melder sin ankomst, kan I glæde jer over kort afstand til både indkøb, daginstitution og Sct. Hans Skole, samtidig med at Marienlystcentret også findes lige i nærheden. Det tager omtrent ti minutter at cykle til centrum, men det er også muligt at stige på en busforbindelse mod Banegården få minutters gang fra hoveddøren.

Kan I se jer selv flytte ind? Ring for en fremvisning.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger