Kontantpris

5.500.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
5.191,-
Boligareal
131m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 26-SW8050

Ternevej 2, 2990 Nivå

Renoveret villa med god underetage i Nivå

Arkitektonisk spændende og velholdt villa på 262 etagemeter på stor, solrig have og skøn beliggenhed nær Øresund

Læs mere om Ternevej 2

LokalBolig Hørsholm ApS

Rungstedvej 20

2970 Hørsholm

Telefon: 45 76 50 30
CVR: 3336 0355

Mere om Ternevej 2

...

På Ternevej 2 i Nivå ligger denne fine, istandsatte villa og venter på nye ejere. I kan se frem til hele 262 etagemeter, der breder sig over stueplan og en brugbar underetage med et rigtig godt indeklima. I får ligeledes en udsøgt beliggenhed med gåafstand til Lave Skov, Øresund, Nivåbugten og Nivå Havnepark hvor der om sommeren bl.a. kan dyrkes morgen yoga på stranden, sejlsport, og når det blæser er der gang i Kite surferne. Udover dette finder I her to gode caféer samt en god restaurant. I befinder jer i cykelafstand til Nivå Skole, indkøb og daginstitution.

Ved ankomst til adressen på den stille, lukkede villavej kan bilen trilles ind i carporten, hvis skrå tag matcher hældningen på husets tag. Murstensejendommen er opført i 1981 og er løbende moderniseret. Det er således værd at nævne, at taget blev renoveret i 2017, og at mahogni-vinduerne er udskiftet i 2018.

I træder over dørtærsklen til et indretningsvenligt hjem, og I vil hurtigt opdage, at familielivet får frit spil i det lækre opholdsrum i stueplan med over 3,4 meter til loftet. Her strækker et flot klinkegulv sig fra køkken-alrummet i den ene ende til stuen i den anden ende, hvor brændeovnen både luner og skaber en hyggelig stemning i de kolde måneder. Rustikke loftsbjælker giver et fantastisk udtryk i rummet, og I kan for øvrigt glæde jer til Kvik-køkkenet fra 2018 med en træbordplade og et gaskomfur.
Spredt over etagen er desuden tre værelser, og det ene giver adgang til ét af hjemmets to badeværelser fra 2004, som begge er istandsat i 2018. Inden den elegante vindeltrappe fører jer ned i underetagen byder stueplan på et gæstetoilet og et bryggers.

Underetagens fem disponible rum og badeværelset synes at udvide boligarealet, og hernede er der ydermere et depot og et bryggers med egen indgang. Haven gemmer afslutningsvis på en træterrasse, en overdækket stenterrasse og et væld af bærbuske samt æbletræer.

Lyder det som noget for jer? Så ring og hør nærmere.

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger