Kontantpris

Tjek boliglån

1.395.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
2.445,-
Boligareal
120m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 37-018168

Militærvej 1, 4700 Næstved

Hyggelig og stemningfyldt murermestervilla

Drømmer du om at bo i et hyggeligt kvarter med få skridt til skoven og nem adgang til byens mange muligheder? Så skal du lægge vejen forbi Ny Holsted i Næstveds nordlige del, hvor denne gedigne murermestervilla venter på sin nye familie.

Læs mere om Militærvej 1

Mere om Militærvej 1

Med et stort soveværelse og to gode værelser er her plads til far, mor og børn, og store opholdsrum samt en dejlig have giver også masser af muligheder for at være sammen inde såvel som ude.

Det attraktive område ligger som et hyggeligt smørhul midt mellem smuk natur og pulserende byliv. Der er kun et par hundrede meter til Herlufholmskoven, og her findes også gode idrætsfaciliteter. Samtidig har du nem adgang til hverdagens nødvendigheder og blot en kort cykeltur ind til Næstveds hyggelige centrum.

Villaen blev opført i 1946, og her er tale om en klassik og gedigen murermestervilla.

Inden døre bærer boligen præg af en moderne indretning, hvor stuen og køkkenet er åbnet flot op, så de to rum udgør et sammenhængende opholdsområde med masser af plads til at være sammen om madlavning, måltider og aftenhygge foran brændeovnen. Foruden entréen og et badeværelse rummer stueplanet også en udestue, hvorfra de mange vinduer giver en skøn udsigt til havens farverige flor.

De tre værelser findes på førstesalen, og heroppe er der desuden et badeværelse med kar. Kælderen byder på et stort vaskerum samt disponible rum med mulighed for at indrette viktualierum, hobbyrum eller noget helt tredje.

Haven er stor og godt afskærmet, og familiens yngste har en stor græsplæne at lege på. Samtidig er her hyggelige terrasser, hvor sommerens frokoster og aftenstunder kan nydes i solens varme skær.

Her får du med andre ord en attraktiv ramme om familielivet.

Velkommen til Militærvej 1

Området

Lignende boliger