Kontantpris

Tjek boliglån

1.195.000,-

Hvor meget er din bolig værd?

Månedlige ejerudgifter
1.810,-
Boligareal
117m2
Vær. inkl. stuer
4
Yderligere information

Villa, Sagsnr. 49-X0000068

Mølkæret 117, 5330 Munkebo

Velindrettet etplansvilla tæt på alt i Munkebo

På en både rolig og central beliggenhed i Munkebo udfolder denne velindrettede etplansvilla sig med en fin planløsning. Kvadratmeterne er godt udnyttede og byder på tre værelser, et nyt bryggers og en lys stue i åben forbindelse til køkkenet -...

Læs mere om Mølkæret 117
Mægler Joachim Agerbeck-Hansen Bianchi. Kontakt her hvis du skal købe.

Hvor meget er din bolig værd?

En salgsproces hos LokalBolig er velovervejet og nøje gennemtænkt. Alt tager udgangspunkt i din unikke bolig og hjælper til at sikre dig det bedste salg.

Mere om Mølkæret 117

ideelt for børnefamilien.

Herfra har I under én kilometer til alt i dagligdagen. Om morgenen er det derfor hurtigt at aflevere de yngste i daginstitutionen, inden I skal vinke farvel til de ældste, der let når skolen på cykel. Efter sidste lektion kan børnene mødes med kammeraterne til fritidsaktiverne i Munke Idrætscenter eller i multiparken. I kan spadsere ned og handle, mens der blot er 400 meter til nærmeste busstoppested.

Den grå ejendom fremstår pæn med et hvidt omkransende stakit. Bilen kan parkeres i garagen, og så fik huset en ny el-tavle i 2017 samt renoveret bryggerset i 2018, hvilket giver mere opbevaringsplads med skabe og skuffer.

Lysindfaldet i det indbydende opholdsmiljø med samlet stue og køkken er dejligt og beriger rummet med en let atmosfære. Her kan familielivet især udspille sig med sofahygge i weekenden, lektielæsning ved spisebordet og madlavning. Køkkenet udgøres af træelementer toppet med en grånistret bordplade matchende til de hårde hvidevarer. Mens maden står og simrer færdigt, kan I nemt følge med i samtalen inde fra stuen grundet de mange åbninger i væggen ind til rummet. Gennem den lune årstid kan I ydermere have døren stående åbent ud til udestuen, der vil føles som et ekstra rum.

Den resterende del af boligen består af tre værelser, et rummeligt bryggers med vaskesøjle og et hvidt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Udendørs kan I se frem til et afslappende terrasseområde og en mindre have med plads til legehus og gyngestativ til børnenes store fornøjelse.

Bestil en fremvisning.

Film

Interaktiv tur

Området

Lignende boliger

Vi gør salg af boliger til en god oplevelse ved en fagligt kompetent indsats, baseret på et stort lokalkendskab.
Cookiepolitik
Datapolitik
Vi er lokale i hele Danmark

LokalBolig samarbejder med

LokalBolig CO2 Neutral Boligpræsentation

Internet Explorer-browseren understøttes ikke.

Fortsat brug af Internet Explorer er på eget ansvar.
Brug i stedet en af nedenstående browsere: